Bestseller New York TimesIntr-o colaborare spectaculoasa Stephen King si fiul sau Owen King pornesc de la o premisa originala si incendiara ce s-ar intampla daca ar disparea femeileIntr-un viitor deloc indepartat dupa ce adorm femeile sunt acoperite de coconi asemenea fluturilor iar daca cineva indrazneste sa le tulbure somnul le va transforma in creaturi incredibil de agresive Una singura Evie Black e imuna la blestemAbandonati si lasati prada

Frumoasele adormite, Editura Nemira

de Owen King, Stephen King

Cod produs: 0000177872

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0404-9

Numar de pagini: 836

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Bestseller New York Times

Intr-o colaborare spectaculoasa, Stephen King si fiul sau, Owen King, pornesc de la o premisa originala si incendiara: ce s-ar intampla daca ar disparea femeile?

Intr-un viitor deloc indepartat, dupa ce adorm, femeile sunt acoperite de coconi asemenea fluturilor, iar daca cineva indrazneste sa le tulbure somnul le va transforma in creaturi incredibil de agresive. Una singura, Evie Black, e imuna la blestem.

Abandonati si lasati prada instinctelor primare, barbatii se impart in factiuni: unii vor s-o salveze pe Evie, iar altii nu vor decat sa mentina haosul. Intr-o lume a barbatilor, totul se reduce la agresivitate foarte rapid.

„Un carusel violent, distopic, care te va ingrozi si te va prinde de la prima pagina.“
People

„Inca un thriller blockbuster, in care Mr. Mercedes se intalneste cu Inchisoarea ingerilor: barbati brutali, femei care s-au saturat de starea de fapt, alcool, saracie rurala. O placere vinovata, murdara de sange.“
Kirkus Reviews


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0404-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 836
Tip coperta Necartonat
Autor

Owen King, Stephen King

Scroll