Piata de carte asteapta acesta aparitie Romanul va deveni un reper pentru toate femeile care vor sa se descopere pe sine cu gandul la zilele dar mai ales la noptile de framantari Sorin Oprea abordeaza intr-o maniera actuala motivationala o problema sensibila a timpurilor de acum supraponderalitatea Odata cu dezvoltarea actiunii romanul se transforma in dorinta tuturor cititoarelor indiferent de varsta ca visurile lor sa devina realitate Personajele sunt fabuloase

Frustrarile unei femei grase

de Sorin Oprea

Cod produs: 0000219344

Editura: Creator

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-029-412-2

Numar de pagini: 290

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Piata de carte asteapta acesta aparitie! Romanul va deveni un reper pentru toate femeile care vor sa se descopere pe sine, cu gandul la zilele, dar mai ales la noptile de framantari. Sorin Oprea abordeaza intr-o maniera actuala, motivationala, o problema sensibila a timpurilor de acum: supraponderalitatea. Odata cu dezvoltarea actiunii, romanul se transforma in dorinta tuturor cititoarelor, indiferent de varsta, ca visurile lor sa devina realitate. Personajele sunt fabuloase si te cuceresc imediat, iar incercarile prin care trec dezvaluie complexitatea unei vieti in care realizarile, bucuriile, neimplinirile si dramele personale, se impletesc in destine comune. Cartea este scrisa pentru femeile care cred in ele insele, care lupta pentru idealul lor si care si-au dat seama ca sunt UNICE. Adica pentru TOATE.
 
Sorin Oprea este scriitorul care a surprins prin aparitia sa lumea cartii din Romania. Romanele Noaptea SufletelorDominic si, acum Frustrarile UNEI Femei Grase, impresioneaza prin stilul unic, adaptat timpurilor pe care le traim. Sorin Oprea abordeaza realitatea dintr-o perspectiva noua, cea in care, cititorul este pus in fata unor adevaruri asupra carora trebuie sa reflecteze si sa ia decizii. Actiunile cartilor sale sunt imprevizibile, fascinante si, de multe ori, comparabile cu ale marilor opere literare internationale. 

In curand, vor urma Dimineata Sufletelor si Suflete Albe, continuarea de la Noaptea Sufletelor, iar apoi  Scrisorile Anonimului Din Serile de Toamna, care vor fi publicate de Editura Creator.
 
Sunt convinsa ca orice femeie are o poveste a ei care o face sa fie unica. Acea poveste de viata o bucura, o intristeaza uneori, dar cu siguranta ii da puterea de a merge mai departe, cu inima plina de speranta. Pentru ca Dumnezeu, cand a creat femeile, a avut planuri mari cu ele. Stia ca, la un moment dat,  vor conduce lumea. - fragment din carte

Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-029-412-2
Loc aparitie Brasov
Numar de pagini 290
Tip coperta Necartonat
Autor

Sorin Oprea

Numar pagini 290
Scroll