Gabriella tu poti pastra un secret?

de Eva L.Laust

Cod produs: 0000219480

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-970-051-8

Numar de pagini: 279

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Gabriella pășește dintr-o lume în care este protejată zi și noapte într-o cursă contra cronometru în care trebuie să stea cât mai departe de vânătorile disperate ale colecționarilor de îngeri căzuți. Comandă acum cartea „Gabriella” și descoperă o poveste care te va lua prin surprindere!

Gabriella Asellio este o adolescentă aparent normală, care trăiește cu bunica sa într-un oraș de munte. Lipsită de prezența și afecțiunea părinților săi, Gabriella primește educație la domiciliu, pentru că bunica sa nu îi permite să meargă la școală sau să aibă o viață normală. Curând, află motivul pentru care bunica sa încerca să o țină departe de întreaga lume: Gabriella este singura fată născută nefilim. Gabriellei îi cresc aripi și descoperă că bunicul său este nimeni altul decât Arhanghelul Gabriel. Acest secret trebuie ascuns, mai ales când organizația Angelus Venatores și-a propus să elimine toți nefilimii de pe pământ.

Gabriella reușește să-și convingă bunica să o lase la o școală publică, unde speră să aibă în sfârșit viața normală la care spera. Însă secretul său este în pericol. La fel ca viața sa și a celor dragi ei. Aceasta descoperă un adevăr tulburător despre tatăl său și ajunge să fie prinsă într-o cursă disperată de a-și salva propria viață. Merită oare visul de a avea o viață normală sacrificiile pe care trebuie Gabriella să le facă?

Comandă acum cartea care te va purta pe aripile unei povești cutremurătoare, în care nu se știe cine va câștiga lupta dintre bine și rău, dintre îngerii căzuți și vânătorii acestora!

 

Fragment

 

„Ești ca un drog pentru mine. Creezi dependență. Cu fiecare respirație a ta, cu fiecare cuvânt pe care-l rostești, cu fiecare bătaie mai grăbită a inimii tale. Gabriella, îmi doresc să fii a mea, dar nu în circumstanțele astea. Nu pentru că simți că ești recunoscătoare că te-am salvat sau pentru că nu vezi altă variantă. Dacă dăm curs acum la ce ar putea crește între noi, s-ar putea să ne aducem sfârșitul unul altuia mai repede decât crezi.

Cuvintele lui se transformaseră în miere. Un fel de miere picantă. Miere cu fulgi de chili. Cu siguranță, începeam să-mi pierd mințile. Totul era anapoda. Sentimentele mele clar nu mai funcționau în parametri normali. Fără să ezit, m-am ridicat pe vârfuri și mi-am lipit buzele de ale lui. Mă așteptam să mă oprească. Să mă împingă, să-mi spună că nu-s în toate mințile, dar, în schimb, mi-a răspuns la sărut. Apăsat. Tandru. Pasional. Plin de dragoste.”

 

Recenzii de la cititori

 

Ai reușit să mă captivezi cu totul

„Am ajuns până aici și pot spune că totul este superb. Nu știu cum, dar ai reușit să mă captivezi cu totul. Această carte merită cu siguranță să fie publicată.” – Vikapdr, Wattpad

 

Scrii superb

„Scrii superb. Parcă vizualizam fiecare mișcare și acțiune a personajului principal, totul datorită felului în care scrii. Iar la finalul incredibil nu mă așteptam absolut deloc. O carte cu adevărat minunată. O voi cumpăra dacă urmează să o publici în format fizic. Îți doresc tot succesul din lume!” – Bemore4less, Wattpad

 

Genul acela de page turner

„O poveste captivantă care te ține lipit de carte de la început până la sfârșit. Gabriella este genul acela de page turner.” – Livia F., Wattpad

 

M-am îndrăgostit de cartea ta

„La început, înainte să te descopăr, am observat că postai mici fragmente și că cineva întreba dacă fragmentul este dintr-o carte publicată și am fost curioasă să văd. Iar când ți-am citit fragmentele, m-am îndrăgostit de cartea ta. Nu te cunosc în viața reală, dar sigur aș dori să ne întâlnim ca să-mi dai un autograf dacă vei publica cartea.” – Irina Popa, Facebook

 

M-a prins povestea

„Mi-a plăcut foarte mult cartea. M-a prins povestea, așa că sper că ai pregătit și o continuare pentru aceasta.” – ThePlantGirloct, Wattpad

 

Despre autoare

Eva Lorena Faust a intrat de câțiva ani în fermecătoarea lume a cărților, din postura de creatoare de povești încântătoare, dar este pentru prima dată când publică una dintre scrierile sale. După ce a finalizat Facultatea de Litere din cadrul Universității de Vest din Timișoara, s-a hotărât să investească și în celelalte pasiuni ale sale: fotografia și călătoriile. Imaginația sa este cea care îi ajută pe cititori să pornească într-un periplu atent conturat alături de personaje care devin parte din viața lor.

„Lecturile mele de suflet au fost mereu cele romance și, pentru că nu mă pot desprinde așa de ușor de perioada adolescenței, cele Young Adult. Consider că adolescenții sunt cei mai creativi și totodată cei care mă inspiră în scrierile mele.”


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-970-051-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 279
Tip coperta Necartonat
Autor

Eva L.Laust

Numar pagini 279
Scroll