Omraam Mikhael AivanhovEste rar ca o casatorie sa fie perfecta dar in loc sa ne dorim sa divortam imediat este mai bine sa incercam sa suportam neplacerile si sa spunem Sotul meu Eu am meritat sa il cunosc din cauza precedentelor mele incarnari deoarece exista o justitie in lume Asadar trebuie sa ma straduiesc sa il accept in aceasta incarnare eu trebuie sa invat sa ma indrept Astfel in loc sa contractati noi datorii dorind sa va eliberati vi le stergeti pe cele vechi

Ganduri pentru fiecare zi 2021

de O.M.Aivanhov

Cod produs: 0000212352

Editura: Prosveta

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-8184-15-2

Numar de pagini: 384

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Omraam Mikhael Aivanhov
Este rar ca o casatorie sa fie perfecta, dar in loc sa ne dorim sa divortam imediat, este mai bine sa incercam sa suportam neplacerile si sa spunem: "Sotul meu... Eu am meritat sa il cunosc din cauza precedentelor mele incarnari, deoarece exista o justitie in lume. Asadar, trebuie sa ma straduiesc sa il accept in aceasta incarnare, eu trebuie sa invat, sa ma indrept." Astfel, in loc sa contractati noi datorii dorind sa va eliberati, vi le stergeti pe cele vechi. In timp ce, daca va comportati neadecvat, fara generozitate, nici rabdare, datoria va creste si va veti regasi impreuna intr-o alta incarnare pentru a o regla, poate sub o alta forma.
Asadar, merita osteneala sa acceptati aceasta filosofie ca sa va eliberati. Pentru ca, si sotul se poate intreba: "De ce, din peste trei miliarde de femei din lume, eu am ales-o pe ea?" Gandindu-se, el va descoperi deopotriva ca nu a fost din intamplare... Existau atatea altele! Ah, nu, tocmai prin intermediul acestei femei el va infaptui o lucrare interioara datorita careia va dezvolta unele calitati si virtuti. Vedeti, nu gandim astfel fiindca nu suntem instruiti despre reincarnare, legea cauzelor si a consecintelor, karma.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-973-8184-15-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 384
Tip coperta Necartonat
Autor

O.M.Aivanhov

Numar pagini 384
Scroll