Geanta mana cu 1 compartiment material poliester  piele ecologica culoare verde dimensiune 245x15x6 cm capacitate 2 litri 2 fermoare inchidere cu fermoar 2 buzunare interioare pentru depozitare accesorii si gadgeturi geanta poate fi transportata in mana de maner stil casual si de zi cu zi maner lateralIn verde sau negru noua colectie Pepe Jeans Bromley are un design urban si modern datorita mixului perfect de materiale Colectia cuprinde mai multe piese atat pentru
- 15%

Geanta de mana pentru barbati, Pepe Jeans Bromley, verde, 24x15x6 cm

Cod produs: 0000234958

Brand: Pepe Jeans

Colectie: Pepe Jeans

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta mana cu 1 compartiment, material poliester + piele ecologica, culoare verde, dimensiune 24.5x15x6 cm, capacitate 2 litri, 2 fermoare, inchidere cu fermoar, 2 buzunare interioare pentru depozitare accesorii si gadgeturi, geanta poate fi transportat(a): in mana de maner, stil casual si de zi cu zi, maner lateral.

In verde sau negru, noua colectie Pepe Jeans Bromley are un design urban si modern, datorita mixului perfect de materiale! Colectia cuprinde mai multe piese, atat pentru deplasarile zilnice, cat si pentru cele de durata mai mare. Atat exteriorul cat si interiorul au un aspect atractiv si iti pastreaza in ordine lucrurile personale.

Geanta mana / Borseta mana cu licenta Pepe Jeans London, colectia Pepe Jeans Bromley, recomandata pentru barbati.


Colectie Pepe Jeans
Scroll