Geanta umar cu 1 compartiment imprimeu floral material poliester care este flexibil si usor bareta gentii este reglabila pentru un confort sporit si detasabila oferind posibilitatea de a purta geanta pe umar sau in mana lungimea baretei este de aproximativ 80 cm geanta are un compartiment cu interiorul termic pentru a mentine mancarea rece sau fierbinte dimensiune 19x25x15 cm capacitate 7 litri fermoarul gentii are 2 cheite prevazute cu gauri pentru lacat sau diferite accesorii
- 15%

Geanta de umar cu compartiment termoizolant Pepe Jeans Leslie 25x19x15 cm 64248.21

Cod produs: 0000239840

Colectie: Pepe Jeans London

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta umar cu 1 compartiment, imprimeu floral, material poliester care este flexibil si usor, bareta gentii este reglabila pentru un confort sporit si detasabila oferind posibilitatea de a purta geanta pe umar sau in mana, lungimea baretei este de aproximativ 80 cm, geanta are un compartiment cu interiorul termic pentru a mentine mancarea rece sau fierbinte, dimensiune 19x25x15 cm, capacitate 7 litri, fermoarul gentii are 2 cheite prevazute cu gauri pentru lacat sau diferite accesorii, inchidere cu fermoar, geanta are ca accesoriu: pompon, geanta poate fi transportat(a): in mana de maner sau pe umar cu ajutorul baretei sau adaptat la manerul telescopic al trolerului cu ajutorul benzii adaptabile, bagaj de cabina, maner superior, 1 buzunar frontal pentru acces usor la accesorii si gadgeturi.

Ia cu tine bucuria florilor, cu ajutorul articolelor din colectia Pepe Jeans Leslie. Decorul acestor articole transmit bucurie! Profitati la maxim de confortul acestor articole, prevazute cu benzi elastice si buzunare. Articolele sunt perfecte pentru orice calatorie!
 
Geanta umar / Geanta mana / Geanta termoizolanta / Geanta calatorie / Geanta pranz / Geanta adaptabila cu licenta Pepe Jeans London, colectia Pepe Jeans Leslie, recomandata pentru fete si adolescenti.


Colectie Pepe Jeans London
Scroll