Geanta umar cu bareta ajustabila pentru un confort sporit lungimea baretei este de aproximativ 80 cm capacitate 2 litri dimensiune 22x17x7 cm material bumbac  poliester  piele ecologica culoare albastru 2 compartimente pentru a mentine bagajele organizate geanta poate fi transportata pe umar cu ajutorul baretei 1 buzunar frontal pentru acces usor la accesorii si gadgeturi organizator interior 2 buzunare interioare pentru depozitare accesorii si gadgeturi inchidere cu fermoar
- 15%

Geanta de umar pentru barbati, cu 2 compartimente, Pepe Jeans Sunrise 71455.31

Cod produs: 0000237052

Colectie: Pepe Jeans London

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta umar cu bareta ajustabila pentru un confort sporit, lungimea baretei este de aproximativ 80 cm, capacitate 2 litri, dimensiune 22x17x7 cm, material bumbac + poliester + piele ecologica, culoare albastru, 2 compartimente pentru a mentine bagajele organizate, geanta poate fi transportat(a): pe umar cu ajutorul baretei, 1 buzunar frontal pentru acces usor la accesorii si gadgeturi, organizator interior, 2 buzunare interioare pentru depozitare accesorii si gadgeturi, inchidere cu fermoar. <br>Tip compartimentare geanta: 2 compartimente cu fermoare, 2 buzunare interioare, 1 buzunar spate cu fermoar, 1 buzunar frontal cu fermoar.
Aspectele urbane si sportive se imbina perfect in linia Sunrise, a brand-ului Pepe Jeans London. Piesele casual, cat si cele moderne sunt potrivite atat pentru telefoanele mobile, cat si pentru tablete sau alte accesorii. Cu multiple fermoare si buzunare, piesele acestei colectii se vor transforma in articole de nelipsit din garderoba ta! Alege modelul care ti se potriveste cel mai bine!
Geanta umar / Geanta barbati cu licenta Pepe Jeans London, colectia Pepe Jeans Sunrise, este recomandata pentru barbati si adolescenti.

Caracteristici
Tip Geanta umar, Geanta barbati
Colectie Pepe Jeans Sunrise
Culoare Albastru
Dimensiune 22x17x7 cm
Recomandat Barbati, Adolescenti
Compartimente 2
Material Bumbac, Poliester, Piele ecologica
Bareta Ajustabila
Buzunare frontale 1
Buzunare interioare 2
Lungime bareta (aprox) 80 cm
Inchidere Fermoar
Alte caracteristici Organizator interior
Moduri de transport Umar
Tip compartimentare 2 compartimente cu fermoare, 2 buzunare interioare, 1 buzunar spate cu fermoar, 1 buzunar frontal cu fermoar

Colectie Pepe Jeans London
Scroll