Geanta umar din material piele ecologica dimensiune 13x165x15 cm bareta gentii este reglabila pentru un confort sporit lungimea baretei este de aproximativ 80 cm 1 compartiment culoare maro inchidere cu fermoar sistem protectie card sloturi card geanta are ca accesoriu un breloc care completeaza designul geanta poate fi transportata pe umar cu ajutorul baretei 1 buzunar interior pentru depozitare accesorii si gadgeturiTip compartimentare geanta 1 compartiment cu
- 15%

Geanta umar dama, Pepe Jeans Alba, 13.5x16.5x1.5 cm

Cod produs: 0000234952

Colectie: Pepe Jeans London

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta umar din material piele ecologica, dimensiune 13x16.5x1.5 cm, bareta gentii este reglabila pentru un confort sporit, lungimea baretei este de aproximativ 80 cm, 1 compartiment, culoare maro, inchidere cu fermoar, sistem protectie card, sloturi card, geanta are ca accesoriu: un breloc care completeaza designul, geanta poate fi transportat(a): pe umar cu ajutorul baretei, 1 buzunar interior pentru depozitare accesorii si gadgeturi.
Tip compartimentare geanta: 1 compartiment cu fermoar, 1 buzunar interior, 5 sloturi card, 1 buzunar exterior spate cu fermoar.

Colectia Pepe Jeans Alba, simpla dar de efect, cu nota casual atat de caracteristica articolelor Pepe Jeans London este realizata din piele intoarsa ecologica, pe fond maro inchis si detalii cu auriu. Manerele si elementele decorative transforma acesta colectie in preferata ta! Foarte confortabila si foarte usor de asortat cu oricare dintre tinutele tale, colectia Pepe Jeans Alba te poate insoti in orice plimbare!
 
Geanta umar / Geanta dama cu licenta Pepe Jeans London, colectia Pepe Jeans Alba, recomandata pentru femei. Geanta umar cu un sistem special de protectie pentru cardurile RFID care blocheaza semnalele de pe dispozitivele de scanare neautorizate cu frecventa radio.


Colectie Pepe Jeans London
Scroll