Ghid de calatorie in sistemul solar

de Olivia Koski, Jana Grcevich

Cod produs: 0000228066

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-710-606-0

Numar de pagini: 240

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Te-ai gândit vreodată cum e vremea pe Marte sau ce sporturi ai putea practica pe Lună? Vrei să afli cum te poți distra pe Jupiter și care sunt atracțiile de pe Saturn? Atunci acest ghid pentru vacanțe spațiale e pentru tine.

 

Bazându-se pe informații științifice riguroase, cartea explorează imaginativ felul în care se vor desfășura vacanțele noastre în Sistemul Solar. Este o lectură esențială pentru cei care vor să afle mai multe despre „vecinătățile” Terrei și pentru aventurierii care vor să-și planifice încă de pe acum o călătorie spațială spre destinații atât de diferite față de cele pe care le cunosc.

 

O carte pentru cei care vor să se familiarizeze într-un mod inedit cu planetele Sistemului nostru Solar, în care știința, cât se poate de reală, se combină cu fantezia.

 

„Cartea de față îi familiarizează pe tinerii cititori cu Sistemul Solar și le oferă tuturor celor interesați de posibilitățile reale ale turismului spațial o excursie plină de imaginație.” Publishers Weekly

 

Ghidul de călătorie în Sistemul Solar ne dezvăluie cum vor arăta zborurile în spațiu, descriind aventuri născute din fantezie, dar susținute de date științifice. Transformând în destinații locurile pe care le privim de la mare depărtare, cartea ne invită să ne imaginam cum ar arăta o astfel de călătorie.” Astronomy Magazine

 

Guerilla Science creează experienţe captivante în timp real, conectând astfel oamenii cu știinţa în maniere noi și surprinzătoare. Începând din 2008, a găzduit evenimente pentru mai mult de 100 000 de participanţi în cadrul festivalurilor de muzică, în buncăre, în vitrinele unor mari magazine, prin parcuri, în magazine temporare și așa mai departe, cu scopul de a construi o societate în care știinţa este omagiată ca parte integrantă a culturii.

 

De ce să cumperi cartea:

Olivia Koski este director oprerațional la Guerilla Science, care își propune să revoluționeze modul în care oamenii se raportează la știință.

Jana Grcevich lucrează la Departamentul de Astronomie al Universității Columbia.

Împreună au creat o lucrare care îmbină informațiile științifice cu formatul și tonul distractiv al unui ghid de călătorie.

 

 

Cinci citate care te-ar putea interesa:

Sunt multe feluri în care poți muri în spațiu. Asigură‑te că ți‑ai pus treburile în ordine înainte de a părăsi Pământul.

În ciuda a ceea ce susțineau cei de la Pink Floyd, Luna nu are o parte întunecată.

Dormitul în spațiu este o experiență neobișnuită, dar revigorantă. Mulți călători veterani pretind că nu există saltea mai bună decât microgravitația.

Sincer vorbind, să iei masa în spațiu este o experiență dezamăgitoare.

Oricine cercetează cu minuțiozitate condiţiile prezente pe alte planete, familiarizându‑se astfel cu măsurile extreme care ar fi necesare pentru ca specia umană să supraviețuiască pe acestea, își dă numaidecât seama de caracterul unic al Pământului, de valoarea lui și de cât de important este să protejăm mediul terestru pentru viitoarele generaţii.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-710-606-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 240
Tip coperta Necartonat
Autor

Olivia Koski, Jana Grcevich

Numar pagini 240
Scroll