Serioase studii stiintifice arata ca organismul uman are capacitatea fiziologica de autoregenerare Dupa o perioada de 4-5 zile de post celulele si structurile afectate ale corpului se inlocuiesc prin activarea celulelor stem din organe Astfel este infranata proliferarea celulelor tumorale dar nu si a celor sanatoase perspectivele asocierii postului cu anumite tratamente medicale fiind foarte promitatoarePostul poate fi practicat in mod preventiv sau terapeutic de catre

Ghid practic de post terapeutic

de Françoise Wihelmi de Toledo

Cod produs: 0000177300

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8560-69-4

Numar de pagini: 280

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Serioase studii stiintifice arata ca organismul uman are capacitatea fiziologica de autoregenerare. Dupa o perioada de 4-5 zile de post, celulele si structurile afectate ale corpului se inlocuiesc prin activarea celulelor stem din organe. Astfel, este infranata proliferarea celulelor tumorale, dar nu si a celor sanatoase, perspectivele asocierii postului cu anumite tratamente medicale fiind foarte promitatoare.

Postul poate fi practicat, in mod preventiv sau terapeutic, de catre persoanele afectate de oboseala cronica, depresie, obezitate, de hipertensivi, diabetici, de catre cei care sufera de diverse dependente, de boli inflamatorii (artite, neurodermite, migrene, colite, alergii), cu rezultate uneori foarte bune. Beneficiile se reflecta, de asemenea, in plan psihologic si spiritual, practicantul postului capatand o buna dispozitie durabila si constiinta momentului prezent.

Ghidul de fata te va ajuta, pas cu pas, inainte, in timpul si la sfarsitul postului, sa aplici metoda Buchinger, folosita de aproape 100 de ani in clinici din Europa. Pentru a evita orice risc, iti propune retete pentru fiecare etapa, te invata ce precautii sa iti iei si, mai ales, cum sa revii, progresiv, la o alimentatie normala.

Medicul german Otto Buchinger a inventat metoda cu acelasi nume, vindecandu-se astfel de poliartrita. Incepand cu anul 1920 si pana la moartea sa, in 1966, a pus la punct o metoda de post terapeutic in care se impletesc dimensiunile medicale si spirituale. Dupa disparitia sa, stafeta a fost preluata de doua generatii de medici. Aproape 5.000 de persoane au beneficiat sub indrumare medicala de aceasta metoda in cele doua clinici din Germania si Spania. 


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-8560-69-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 280
Autor

Françoise Wihelmi de Toledo

Numar pagini 280
Scroll