Rucsacul 3D Minnie Mouse este ideal pentru gradinita dar si pentru micile plimbari in parc sau calatorii Vrei ca micuta ta sa fie in pas cu moda Rucsacul 3D Minnie Mouse va ajuta sa ia cu ea tot ce are nevoie indiferent unde il poarta sa fie remarcataRucsacul 3D Minnie Mouse are un compartiment principal foarte incapator care se inchide cu fermoar un buzunar lateral din plasa pentru sticluta cu apa un maner si bretele buretate care sunt reglabileGhiozdanul 3D Minnie

Ghiozdan 32 cm pentru gradinita 3D - Minnie Mouse 642162890

Cod produs: 0000235103

Brand: Safta

Colectie: Safta

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rucsacul 3D Minnie Mouse este ideal pentru gradinita dar si pentru micile plimbari in parc sau calatorii. Vrei ca micuta ta sa fie in pas cu moda? Rucsacul 3D Minnie Mouse va ajuta, sa ia cu ea tot ce are nevoie, indiferent unde il poarta, sa fie remarcata.

Rucsacul 3D Minnie Mouse are un compartiment principal foarte incapator care se inchide cu fermoar, un buzunar lateral din plasa pentru sticluta cu apa, un maner si bretele buretate care sunt reglabile.
Ghiozdanul 3D Minnie Mouse este prevazut cu curele textile cuvelcro de prindere pe troler.
Acest rucsac poate fi montat cu usurinta pe un troler patentat de Safta, cu ajutorul curelelor din material textil cuvelcro de care dispune. Trolerele compatibile le gasiti in diverse modele disponibile in magazinul nostru online.
Dimensiuni: 27 L x10 l x32 h cm;
Material: Poliester;
Capacitate volumetrica:10 l;
Recomandam copiilor la gradinita;
Recomandam acest rucsac & ghiozdan pentru rezistenta materialelor din care este fabricat, design, calitate, comoditate, versabilitate si fiabilitate.
Patent : Safta
Produs original 100%


Colectie Safta
Scroll