Camasa de noapte copii Santoro Gorjuss - HeartfeltVarsta 12 ani Camasa de noapte copii Santoro Gorjuss - Heartfelt este o camasa de noapte fabricata dintr-un material usor si fin avand in compozitie 50 bumbac si 50 poliesterGorjuss Camasa noapte copii-Heartfelt de la Santoro are maneci lungi si este prevazuta in partea de sus cu 4 nasturei roz si cu o fundita de catifea roz Partea de jos a rochitei este accesorizata cu dantela

Gorjuss - camasa noapte copii - Heartfelt AZ51334-12

Cod produs: 0000183922

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Camasa de noapte copii Santoro Gorjuss - Heartfelt
Varsta: 12 ani

Camasa de noapte copii Santoro Gorjuss - Heartfelt este o camasa de noapte fabricata dintr-un material usor si fin, avand in compozitie 50% bumbac si 50% poliester.

Gorjuss Camasa noapte copii-Heartfelt de la Santoro are maneci lungi si este prevazuta in partea de sus cu 4 nasturei roz si cu o fundita de catifea roz. Partea de jos a rochitei este accesorizata cu dantela fina si feminina, roz. In partea de sus din spate, este dublata pe interior cu un material aceeasi culoare ca si restul pijamalei, insa stilizat cu cateva siluete ale simpaticei fetite din colectia Gorjuss.

Simpatica fetita din colectia Gorjuss Heartfelt de la Santoro este ilustrata in partea din fata a camasii de noapte, purtand o rochita galbena cu inimioara roz, iar pe cap o fundita roz.

Camasa de noapte copii Santoro Gorjuss - Heartfelt vine ambalata intr-o cutie de carton patrata. Capacul cutiei este colorat in nuante de roz si galben si o are ilustrata pe simpatica fetita din colectia Gorjuss.

Partea de jos a cutiei este in dungi monocrome.

Material fin, placut la atingere - ideal pentru un somn linistitor sau de purtat in casa, pentru confort maxim.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll