Camasa noapte fete Gorjuss From the HeartMarimea SCamasa noapte fete Gorjuss From the Heart este o camasa de noapte fabricata dintr-un material usor racoros ideal pentru noptile calduroare de vara avand in compozitie 100 bumbacCamasa de noapte fete Gorjuss From the Heart este in partea de sus sub forma unui maieu accesorizat cu bretele reglabile Rochita este alba decorata cu inimioare rosii de mai multe dimensiuni Partea de

Gorjuss Camasa noapte-From the Heart-S AZ51379-S

Cod produs: 0000188507

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Camasa noapte fete Gorjuss From the Heart

Marimea: S
Camasa noapte fete Gorjuss From the Heart este o camasa de noapte fabricata dintr-un material usor, racoros, ideal pentru noptile calduroare de vara, avand in compozitie 100% bumbac.

Camasa de noapte fete Gorjuss From the Heart este in partea de sus sub forma unui maieu, accesorizat cu bretele reglabile. Rochita este alba decorata cu inimioare rosii de mai multe dimensiuni. Partea de sus are un detaliu foarte elegant, o margine brodata rosie, usor in V, cum este si decolteul rochitei. Partea de jos a rochitei este inchisa cu o margine rosie crosetata, foarte eleganta si este usor crapata in parti.

Simpatica fetita din colectia Gorjuss From the Heart de la Santoro este ilustrata in partea din fata a camasii de noapte, purtand o rochita rosie, iar in mana are un plic inchis cu o inimioara pe el.

Camasa de noapte fete Gorjuss From the Heart vine ambalata intr-o cutie patrata de carton, foarte dragalasa. Capacul cutiei este colorat in nuante de rosu si o are ilustrata pe simpatica fetita din colectia Gorjuss.

Poarta aceasta tinuta la o petrecere in pijamale si cu siguranta vei fi cea mai admirata! Camasa de noapte fete Gorjuss From the Heart poate fi purtata si ziua, prin casa pentru o tinuta lejera.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll