Camasa de noapte fete Santoro Gorjuss - I Gave You My HeartMarimea LCamasa de noapte fete Santoro Gorjuss - I Gave You My Heart este confortabila realizata dintr-un bumbac fin foarte placut la purtare cu imprimeu adorabilCamasa de noapte este scurta si frumoasa prevazuta cu simpatica fetita Gorjuss in fata si cu partea de spate simpla fiind in totalitate imprimata cu buline de culoarea portocalieCamasa de

Gorjuss - camasa noapte - I gave you my heart - AZ51312-L

Cod produs: 0000183920

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Camasa de noapte fete Santoro Gorjuss - I Gave You My Heart

Marimea: L


Camasa de noapte fete Santoro Gorjuss - I Gave You My Heart este confortabila, realizata dintr-un bumbac fin, foarte placut la purtare, cu imprimeu adorabil.

Camasa de noapte este scurta si frumoasa, prevazuta cu simpatica fetita Gorjuss in fata si cu partea de spate simpla fiind in totalitate imprimata cu buline de culoarea portocalie.

Camasa de noapte fete Santoro Gorjuss - I Gave You My Heart este de culoare crem cu bretele reglabile.

Colectie Gorjuss : I gave you my heart
Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll