Portofel lung Gorjuss Circus Harlequin este un portofel practic si modern Acest accesoriu este un produs deosebit ce ofera prin stilul sau aparte cele mai noi tendinte in materie de fashion Acest portofel lung Gorjuss Circus Harlequin beneficiaza pe partea frontala de un decor captivant cu micuta Harlequin ilustrata pe un fundal albastru inchis in carouri Decorul continua cu un fundal bleumarin si logo-ul Santoro frumos brodat Se

Gorjuss Circus Portofel mare - Harlequin 871GJ05

Cod produs: 0000198496

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Portofel lung Gorjuss Circus Harlequin este un portofel practic si modern. Acest accesoriu este un produs deosebit, ce ofera prin stilul sau aparte cele mai noi tendinte in materie de fashion. 

Acest portofel lung Gorjuss Circus Harlequin beneficiaza pe partea frontala de un decor captivant cu micuta Harlequin ilustrata pe un fundal albastru inchis, in carouri. Decorul continua cu un fundal bleumarin si logo-ul Santoro frumos brodat. Se inchide cu presarea unei capse, in interior are 8 compartimente pentru carduri/carti de vizita, 2 compartimente pentru bani si un suport pentru monede decorat cu dungi monocrome si inchis cu fermoar cu accesoriu special sub forma de stea. 

Acest portofel este un must-have care se va asorta perfect la orice tinuta. Un accesoriu ideal pentru gentile Gorjuss si un cadou potrivit pentru toate fetele care adora aceste superbe produse din colectia Gorjuss. 

Material: Poliester

Dimensiuni: 10 x 18 x 1cm

Varsta recomandata: 3+ ani


Colectie Santoro
Scroll