Portofel mic Gorjuss Circus Moon Buttons este un accesoriu ideal pentru depozitarea cardurilor a cartelelor cartilor de vizita monedelor sau biletelor Un portofel mic Gorjuss Moon Buttons este perfect pentru obiecte de dimensiuni reduse pe care trebuie sa le ai mereu la indemana Atat de practic si usor de folositPortofelul mic Gorjuss Circus Moon Buttons este colorat in nuante de ciclam si roz Pe partea din fata are un

Gorjuss Circus Portofel mic - Moon Buttons 872GJ03

Cod produs: 0000198497

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Portofel mic Gorjuss Circus Moon Buttons este un accesoriu ideal pentru depozitarea cardurilor, a cartelelor, cartilor de vizita, monedelor sau biletelor. Un portofel mic Gorjuss Moon Buttons este perfect pentru obiecte de dimensiuni reduse pe care trebuie sa le ai mereu la indemana. Atat de practic si usor de folosit!

Portofelul mic Gorjuss Circus Moon Buttons este colorat in nuante de ciclam si roz. Pe partea din fata, are un decor cu adorabila Moon Buttons si stelute colorate brodate. In interior, acest minunat portofel prezinta patru suporturi pentru card si un compartiment cu fermoar pentru monede. Sistemul de inchidere este cu capsa.

Un decor deosebit, de poveste, si un accesoriu must-have pentru stilul tau. Acest portofel se potriveste perfect gentilor din colectia Gorjuss. Mai mult, daca vrei un cadou special pentru o persoana draga.

Material: Poliester

Dimensiuni: 14 x 10 x 1.5 cm

Varsta recomandata: 3+ ani


Colectie Santoro
Scroll