Geanta Shopping Gorjuss Bubble Fairy este o geanta foarte practica ideala pentru cumparaturi Geanta pentru shopping Gorjuss are un compartiment care se inchide cu capsa barete de umar textile foarte rezistente un buzunar cu fermoar in interior si doua buzunare practice pentru chei sau depozitat lucruri marunte Geanta este captusita interiorul este bleu cu buline albe Designul exterior este realizat din micuta Bubble Fairy in decor de

Gorjuss geanta shopping - Bubble Fairy 896GJ03

Cod produs: 0000198519

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta Shopping Gorjuss Bubble Fairy este o geanta foarte practica, ideala pentru cumparaturi. Geanta pentru shopping Gorjuss are un compartiment care se inchide cu capsa, barete de umar textile, foarte rezistente, un buzunar cu fermoar in interior si doua buzunare practice pentru chei sau depozitat lucruri marunte. Geanta este captusita, interiorul este bleu cu buline albe. Designul exterior este realizat din micuta Bubble Fairy in decor de fluturasi. 

Aceasta fermecatoare geanta de cumparaturi este perfecta pentru scoala, munca, pentru cumparaturi si pentru weekend-uri. Poate fi un cadou perfect pentru orice fana Gorjuss, pentru sarbatori sau aniversari! 

Dimensiuni: 39.4 x 35.4 x 1.5 cm

Material: piele ecologica

Instructiuni curatare: stergeti cu o carpa curata


Colectie Santoro
Scroll