Jurnal de calatorie Gorjuss-Autumn LeavesVisul oricarei iubitoare de calatorii Experienta pe care o ofera acest jurnal inca de la primele atingeri este unul din motivele pentru care acest brand Gorjuss este asa de indragit Degetele sunt delectate de textura catifelata a copertilor afundandu-se usor la cea mai mica atingere Iar cand o deschizima opresc aici pentru a nu va influenta cu parerea

Gorjuss Jurnal de calatorie -Autumn Leaves 1036GJ01

Cod produs: 0000210477

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jurnal de calatorie Gorjuss-Autumn Leaves

Visul oricarei iubitoare de calatorii! Experienta pe care o ofera acest jurnal inca de la primele atingeri este unul din motivele pentru care acest brand Gorjuss este asa de indragit. Degetele sunt delectate de textura catifelata a copertilor, afundandu-se usor la cea mai mica atingere. Iar cand o deschizi...ma opresc aici pentru a nu va influenta cu parerea proprie! Recomand sa aveti cel putin o experienta Gorjuss.

  • Jurnalul de calatorie Gorjuss-Autumn Leaves contine 40 de pagini liniate, 40 de pagini veline si 40 de pagini gril. In interior, jurnalul de calatorie Gorjuss-Little Wings are patru buzunare pentru carduri, un buzunar glisant, un plic pentru depozitare si trei carduri de contact, prezentand patru imagini ale indragitelor fetite Gorjuss.
  • Jurnalul Gorjuss are paginile prinse in sase inele metalice
  • 40 de pagini simple, 40 de pagini liniate, 40 de pagini grilă
  • 4 buzunare pentru card
  • 3 carduri de contact
  • Plic de stocare
  • Dimensiuni : 15,7 x 18,8 x 3,2 cm

Colectie Santoro
Scroll