Dosar cu elastic Gorjuss Melodies This One’s For YouDosarul cu elastic Gorjuss Melodies This One’s For You in premiera il gasiti doar la noi Jad Flamande Suntem Importator unic pe piata din Romania pentru colectiile Santoro-Gorjuss de 17 ani anul acesta aducem noile colectii cu fetite Gorjuss cu ciorapi in dungi si le prezentam in avanpremiera direct pe website-ul

Gorjuss M Dosar cu elastic This Ones For You 812GJ12

Cod produs: 0000222382

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Dosar cu elastic Gorjuss Melodies This One’s For You

Dosarul cu elastic Gorjuss Melodies This One’s For You, in premiera, il gasiti doar la noi, Jad Flamande! Suntem Importator unic pe piata din Romania pentru colectiile Santoro-Gorjuss de 17 ani, anul acesta aducem noile colectii cu fetite Gorjuss cu ciorapi in dungi si le prezentam in avanpremiera direct pe website-ul nostru!

  • Melodies This One’s For You priveste candid de pe coperta acestui dosar cu elastic. Este foarte util atat pentru pastrarea la loc de cinste a diplomelor obtinute cat si pentru ordonarea documentelor. Acesta se inchide cu ajutorul unor clapete din acelasi material si sustinut prin elasticul cu capete metalice care impiedica pierderea articolelor din interior.
  • Material: carton
  • Inchidere printr-o banda elastica
  • Dimensiuni: 25 x 33.5 x 0.5cm
  • Greutate: 70 g

Colectie Santoro
Scroll