Penar metalic Gorjuss Melodies The DuetAnul acesta Penarul metalic Gorjuss Melodies The Duet poate fi cumparat direct de la noi cei care importam de peste 10 ani aceasta colectie magica a personajelor cu ciorapei in dungiPenar metalic cu fermoar Gorjuss Melodies The Duet poate fi folosit ca un penar interesant sau ca un etui practic si frumosPenarul metalic are imprimat pe

Gorjuss M Penar metalic The Duet 792GJ12

Cod produs: 0000222374

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar metalic Gorjuss Melodies The Duet

Anul acesta Penarul metalic Gorjuss Melodies The Duet poate fi cumparat direct de la noi, cei care importam de peste 10 ani aceasta colectie magica a personajelor cu ciorapei in dungi!

  • Penar metalic cu fermoar Gorjuss Melodies The Duet poate fi folosit ca un penar interesant sau ca un etui practic si frumos.
  • Penarul metalic are imprimat pe ambele parti un design elegant din tematica Gorjuss Melodies The Duet de la Santoro. Se inchide cu fermoar pastrand continutul in siguranta. Interiorul este roz cu stelute albe si o are ilustrata pe simpatica fetita Melodies The Duet.
  • Cutia metalica cu fermoar Gorjuss Melodies The Duet de la Santoro este un accesoriu perfect pentru a fi oferit cadou persoanelor dragi sau pentru a va intregi colectia de articole Gorjuss.
  • Penarul metalic Santoro Gorjuss este un produs de calitate care te scuteste de multa alergatura prin magazinele de papetarie.
  • Dimensiuni: 18.5 x 7.5 x 3.5 cm
  • Material: Metal
  • Sistem de inchidere: cu fermoar

Colectie Santoro
Scroll