Masura 12Maiou copii Gorjuss Birthday Wishes este un maiou special cu cea mai una din fetitele Gorjuss Birthday Wishes Alege si tu un model interesant de maiou pentru micuta ta cu personajul ei preferat din lumea Gorjuss Prin acest maiou copii Gorjuss Birthday Wishes micuta ta va fi in centrul atentiei mereu in pas cu ultimele tendinte in moda Realizat din cele mai bune materiale din bumbac 100  acest maiou fetite este

Gorjuss Maiou fucsia BBC mas 12-Birthday Wishes GOR3276-12

Cod produs: 0000188841

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Masura: 12

Maiou copii Gorjuss Birthday Wishes este un maiou special cu cea mai una din fetitele Gorjuss, Birthday Wishes. Alege si tu un model interesant de maiou pentru micuta ta cu personajul ei preferat din lumea Gorjuss. 

Prin acest maiou copii Gorjuss Birthday Wishes micuta ta va fi in centrul atentiei, mereu in pas cu ultimele tendinte in moda. Realizat din cele mai bune materiale, din bumbac 100 %, acest maiou fetite este alegerea perfecta pentru aceasta vara. Micuta ta va adora aceasta bluza delicata, in nuante pale, usor de asortat la orice tinuta! 

Maioul pentru copii Gorjuss Birthday Wishes este alegerea micutei tale pentru acest sezon. Astfel, ea va alege un maiou foarte delicat, in nuante delicate de mov cu micuta Birthday Wishes. Maioul este in pas cu moda, avand marginile usor tesute, mov pal, atat la baza tricoului, cat si in partea de sus. Pe fata maoiului o vom regasi pe micuta Birthday Wishes, desenata foarte delicata, in rochita ei bej cu fundite lila, cu parul foarte aranjat si patru baloane colorate in mana dreapta. Atentia la detalii precum o fundita satinata la baza maioului in dungi monocrome albe si negre, marginile usor finisate ale acestui tricou si logo-ul Santoro de pe spatele tricoului sunt detaliile care scot in evidenta acest produs. 

Maiou copii Gorjuss Birthday Wishes poate fi un cadou ideal pentru orice fetita! Fie ca este un cadou pentru o aniversare sau pentru o onomastica, micuta sarbatorita va adora acest tricou. Maioul poate fi purtat in oras sau la orice iesire pe timpul verii. Prin aceasta tinuta micuta ta va fi remarcata fiind in pas cu moda! 

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll