Geanta pentru pranz Gorjuss Melodies This One’s For You de la Santoro este practica si usor de intretinut Un cadou deosebit pentru fetitele foarte active dar si pentru doamnele de toate varsteleSe inchide cu fermoar si dispune de 2 barete de manaumar Gentuta este termoizolanta si este conceputa special pentru a mentine fructele si mancarea proaspataPe fata gentii este imprimata frumoasa

Gorjuss Melodies Geanta pranz This Ones For You 388GJ19

Cod produs: 0000231046

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta pentru pranz Gorjuss Melodies This One’s For You de la Santoro este practica si usor de intretinut. Un cadou deosebit pentru fetitele foarte active dar si pentru doamnele de toate varstele.

  • Se inchide cu fermoar si dispune de 2 barete de mana/umar. Gentuta este termoizolanta si este conceputa special pentru a mentine fructele si mancarea proaspata.
  • Pe fata gentii este imprimata frumoasa tematica Melodies This One’s For You, ilustrand-o pe simpatica fetita Gorjuss in designul ei caracteristic.
  • Geanta pranz Gorjuss Melodies This One’s For You de la Santoro este ideala pentru depozitarea si transportarea alimentelor ce trebuie pastrate reci sau calde.
  • Dimensiuni (L x l x h cm): 26x5x32
  • Material: Poliester cu efect special de glitter

Colectie Santoro
Scroll