Pijama dama Gorjuss School GirlPijama dama Gorjuss School Girl special creata pentru a oferi o nota de confort si feminitate Setul de pijama fete este compus din doua piese colorate diferit Bluza cu maneci lungi este accesorizata in partea de sus cu trei nasturi si cu un buzunar elegant discret in partea stanga Totodata bluza acestei pijama fete de culoare gri beneficiaza de un superb desen cu o fetita

Gorjuss Pijama fete BBC cu pantalon lung, marimea XL - School Girl AZ50770-XL

Cod produs: 0000208633

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pijama dama Gorjuss School Girl

Pijama dama Gorjuss School Girl special creata pentru a oferi o nota de confort si feminitate. Setul de pijama fete este compus din doua piese, colorate diferit. Bluza cu maneci lungi este accesorizata in partea de sus cu trei nasturi si cu un buzunar elegant, discret, in partea stanga. Totodata, bluza acestei pijama fete, de culoare gri, beneficiaza de un superb desen cu o fetita pregatita prentru a merge la scoala. Pantalonii de pijama fete sunt prevazuti cu elastic in talie si au un imprimeu deosebit, compus dintr-o multime de floricele colorate.

  • Dimensiune cutie: 26.5 x 24.5cm 
  • Marca: Gorjuss
  • Personaj Gorjuss: School Girl
  • Material: Bumbac 98 % si poliester 2 %
  • Maneci: lungi
  • Pantalon: lung
  • Culori: crem si maro
  • Pijamaua este ambalata foarte frumos intr-o cutie Gorjuss, perfecta pentru un cadou special;
  • Suntem importator autorizat al brandului Gorjuss si garantam originalitatea produselor.

Compleul de pijama fete este confectionat 98% din bumbac si 2% din poliester. Un material moale si confortabil, perfect pentru noptile mai racoroase. Setul de pijama fete Gorjuss Santoro este comercializat intr-o cutie patrata de carton si poate fi oferit cadou unei persoane speciale din viata ta. Poti utiliza cutia ulterior, precum cutie de bijuterii sau pentru depozitare. Aceasta pijama fete in cutie eleganta este perfecta pentru un cadou de sezon! 


Colectie Santoro
Scroll