Pijama copii Gorjuss Every Summer Has A Story scurte cu tricouPijama copii Gorjuss Every Summer Has A Story scurte cu tricou&160;este alegerea perfecta pentru cea mai cool pijama Alege Every Summer Has A Story pentru o vara plina de culori perfecte si haine comode din bumbac 100 Acest model de pijama este ideal pentru aceasta vara Foarte colorata in ton cu vara Every Summer Has A

Gorjuss Pijama scurta 6 ani - Every Summer has a story AZ50956-6

Cod produs: 0000204779

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pijama copii Gorjuss Every Summer Has A Story scurte cu tricou

Pijama copii Gorjuss Every Summer Has A Story scurte cu tricou este alegerea perfecta pentru cea mai cool pijama. Alege Every Summer Has A Story pentru o vara plina de culori perfecte si haine comode, din bumbac 100 %.

Acest model de pijama este ideal pentru aceasta vara! Foarte colorata, in ton cu vara, Every Summer Has A Story este personajul principal pentru acest sezon. Pijama copii cu tricou Gorjuss Every Summer Has A Story, scurte poate fi purtata in casa, sub forma de compleu, cat si noaptea, ca si pijama.

  • Dimensiune cutie: 20.5x8 (diametrul) cm 
  • Marca: Gorjuss
  • Personaj Gorjuss: Every Summer Has A Story
  • Material: Bumbac 100 %
  • Maneci: scurta
  • Pantalon: scurti
  • Culori: roz si verde
  • Pijamaua este ambalata foarte frumos intr-o cutie Gorjuss, perfecta pentru un cadou special;

Pijama copii Gorjuss Every Summer Has A Story, scurte este compusa din tricou si pantaloni scurti. In nuante suave de roz, verde, galben si rosu, aceasta pijama este foarte confortabila si este realizata din materiale de cea mai buna calitate, 100 % bumbac.

Tricoul este decorat in nuante de roz, in degradee, cu fetita Every Summer Has A Story in prim plan. La picioarele ei regasim acadele si bomboane dulci din felii de pepene si lamaie, frumos accesorizata cu poseta si fundita colorata, Every Summer Has A Story este adorabila. Un compleu dulce si feminin, frumos ornat in partea de sus cu o fundita dragalasa, de culoare verde, cu buline albe. Partea din spate a tricoului, marginile de la decolteu si manecile sunt roz, cu desene inedite cu felii de pepene, samburi de pepene si scrisul “Once upon a gorjuss summer…”. Manecile tricoului au un volans delicat pentru un plus de eleganta. Partea de jos a bluzei este usor despicata in parti.

Partea de jos a acestei pijama copii cu tricou Gorjuss Every Summer Has A Story este formata din pantaloni scurti roz, cu desene inedite cu felii de pepene, samburi de pepene si scrisul “Once upon a gorjuss summer…”. Pantalonii au elastic in talie si se pot strange si cu un snur verde cu alb, frumos accesorizat cu buline.

Aceasta pijama cu tricou Gorjuss Every Summer Has A Story vine frumos ambalata intr-o cutie din carton gros cu aceiasi tematica. Cutia este cilindrica, in nuante speciale si décor de buline si dulciuri. Aceasta cutie poate fi utilizata pentru depozitarea accesorilor, fiind un obiect decorativ practic si foarte frumos. Suntem importator autorizat al brandului Gorjuss si garantam originalitatea produselor.


Colectie Santoro
Scroll