Pijama fete cu maiou Gorjuss Bee Loved scurteMarimea SPijama fete cu maiou Gorjuss Bee Loved scurte este alegerea perfecta pentru aceasta vara Vei avea un compleu foarte colorat din material de cea mai buna calitate 100  bumbacAlege o pijama in trend pentru acest sezon Prin aceasta pijama Gorjuss vei avea cele mai senine zile pline de culoare si voie buna Acest compleu poate fi purtat cu usurinta in casa ziua sau

Gorjuss Pijama scurta-Bee Loved-S AZ50951-S

Cod produs: 0000188159

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pijama fete cu maiou Gorjuss Bee Loved, scurte

Marimea: S

Pijama fete cu maiou Gorjuss Bee Loved, scurte este alegerea perfecta pentru aceasta vara! Vei avea un compleu foarte colorat, din material de cea mai buna calitate, 100 % bumbac.

Alege o pijama in trend pentru acest sezon! Prin aceasta pijama Gorjuss vei avea cele mai senine zile, pline de culoare si voie buna! Acest compleu poate fi purtat cu usurinta in casa, ziua, sau noaptea, ca si pijama.

Partea de sus a acestei pijama fete cu maiou Gorjuss Bee Loved este formata dintr-un maiou in nuante speciale de alb, galben si negru. Tematica Bee Loved este reprezentata pe acest maiou alb, in décor de buline galbene. Pe fata acestui maiou o regasim pe micuta Bee Loved, foarte frumos imprimata cu detalii precum antenele sale delicate si aripi colorate. Partea de sus a maioului are o margine galbena cu buline albe. In partea din spate a acestei bluze regasim si o fundita eleganta galbena cu buline albe, intre cele doua bretele. Partea de jos a bluzei este usor despicata in parti.

Partea de jos a acestei pijama fete cu maiou Gorjuss Bee Loved este formata din pantaloni scurti galbeni cu buline albe. Pantalonii au elastic in talie si se pot strange si cu un snur negru, frumos accesorizat. Partea de jos a pantalonilor este usor despicata in parti.

Aceasta pijama fete cu maiou Gorjuss Bee Loved vine frumos ambalata intr-o cutie metalica cu aceiasi tematica. Cutia poate fi utilizata pentru depozitarea accesorilor, fiind un obiect decorativ practic si foarte frumos.

Pijama pentru fete Bee Loved poate fi cumparata pentru a fi daruita! Ea va fi cu siguranta adorata de orice fana Gorjuss, datorita micutei Bee Loved!

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll