Pijama dama cu maiou Gorjuss Sitting Pretty scurtePijama dama cu maiou Gorjuss Sitting Pretty scurte este o pijama foarte practica in nuante speciale Sitting Pretty este personajul principal pentru aceasta pijama frumos desenata in nuante de roz intens albastru si negruDimensiune cutie 265 x 245cm Marca GorjussPersonaj Gorjuss Sitting PrettyMaterial Bumbac 100

Gorjuss Pijama scurta - Sitting Pretty Marime S AZ50971-S

Cod produs: 0000215841

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pijama dama cu maiou Gorjuss Sitting Pretty, scurte

Pijama dama cu maiou Gorjuss Sitting Pretty, scurte este o pijama foarte practica, in nuante speciale. Sitting Pretty este personajul principal pentru aceasta pijama, frumos desenata in nuante de roz intens, albastru si negru.

  • Dimensiune cutie: 26.5 x 24.5cm 
  • Marca: Gorjuss
  • Personaj Gorjuss: Sitting Pretty
  • Material: Bumbac 100 %
  • Maneci: scurte
  • Pantalon: scurt
  • Culori: albastru si alb 
  • Pijamaua este ambalata foarte frumos intr-o cutie Gorjuss, perfecta pentru un cadou special;
  • Suntem importator autorizat al brandului Gorjuss si garantam originalitatea produselor.

Aceasta pijama este alegerea ideala pentru o zi calduroasa de vara, putand fi purtata in casa ca un compleu, sau noaptea ca pijama.

Pijama fete cu maiou Gorjuss Sitting Pretty, scurte este compusa din doua piese: maiou si pantaloni scurti. Cele mai frumoase detalii sunt puse in evidenta de nuantele usor contrastante. Aceasta pijama este foarte confortabila si este realizata din materiale de cea mai buna calitate, 100 % bumbac.

Pe partea din fata a acestei pijama fete Gorjuss regasim un décor inedit cu micuta Sitting Pretty. Cu parul negru si rochita accesorizata cu inimioare, ea este frumos incadrata de detalii speciale, precum nasturasul metalic de la baza gatului cu inimioara. Partea de jos a acestei bluze este frumos accesorizata cu o margine cu volane, cu décor de romburi in nuante pale de albastru si verde. Partea usor brodata in valuri, mov intens iti atrage atentia imediat. Partea de jos a bluzei este usor despicata in parti.

Pantalonul de la aceasta pijama este scurt, alb, cu décor de romburi in nuante pale de albastru si verde. Pantalonii au elastic in talie si se pot strange si cu un snur albastru cu alb si verde, in dungi. Partea de jos a pantalonasului este frumos accesorizata cu o margine crosetata mov.

Aceasta pijama fete cu maiou Gorjuss Sitting Pretty vine frumos ambalata intr-o cutie din carton gros cu aceiasi tematica. Cutia este patrata, in nuante speciale de albastru deschis. Aceasta cutie poate fi utilizata pentru depozitarea accesorilor, fiind un obiect decorativ practic si foarte frumos.

Pijama pentru fete cu maiou Gorjuss Sitting Pretty poate fi cumparata pentru a fi daruita! Ea va fi cu siguranta adorata de orice fana Gorjuss, datorita micutei The Dreamer!

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll