Pix cu 4 culori Gorjuss Autumn LeavesPix cu 4 culori Gorjuss Autumn Leaves este un pix special cu cele mai frumoase nuante pentru a-ti nota cele mai importante mesaje Pix cu 4 culori Gorjuss Autumn Leaves este potrivit sa il pastrezi in geanta rucsac sau ghiozdan El poate fi utilizat atat la scoala cat si la birou Pix cu 4 culori Gorjuss Autumn Leaves este un pix

Gorjuss Pix 4 culori - Autumn Leaves 876GJ03

Cod produs: 0000213397

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pix cu 4 culori Gorjuss Autumn Leaves

Pix cu 4 culori Gorjuss Autumn Leaves este un pix special cu cele mai frumoase nuante pentru a-ti nota cele mai importante mesaje. Pix cu 4 culori Gorjuss Autumn Leaves este potrivit sa il pastrezi in geanta, rucsac sau ghiozdan. El poate fi utilizat atat la scoala, cat si la birou. 

  • Pix cu 4 culori Gorjuss Autumn Leaves este un pix deosebit ce ti potriveste in orice moment: daca ai nevoie sa iti notezi informatiile in sala de clasa, sa trimiti o notita cuiva, sa iti notezi obiectivele din fiecare zi sau sa iti asterni gandurile in jurnal. Iti poti alege ce nuanta doresti pentru scriere iar astfel poti fi.
  • Simpatica fetita Autumn Leaves inconjurata de frunzele ei speciale intregeste armonios designul pixului care are o tematica in nuante de verde, maro si portocaliu.
  • Schiteaza, deseneaza, mazgaleste sau scrie in 4 nuante diferite cu pixul Gorjuss multicolor Bubble Fairy de la Santoro. Pixul este retractabil. 
  • Culori: Rosu, Negru, Albastru, Verde
  • Dimensiuni: 1.3 x 13.3 x 1.3 cm

Colectie Santoro
Scroll