Portofel mic Gorjuss Smitten KittenPortofel mic Gorjuss Smitten Kitten este un accesoriu foarte elegant care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta Acest portofel o ilustreaza pe micuta Smitten Kitten intr-un decor animal printCu spatiu pentru a va depozita numerarul cardurile si chitantele acest portofel Smitten Kitten are o dimensiune generoasa dar totusi compacta Combina perfect 5 compartimente pentru carduri un compartiment pentru cartea de identitate si un buzunar

Gorjuss Portofel mic Smitten Kitten 1162GJ03

Cod produs: 0000245549

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Portofel mic Gorjuss Smitten Kitten
Portofel mic Gorjuss Smitten Kitten este un accesoriu foarte elegant care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta. Acest portofel o ilustreaza pe micuta Smitten Kitten intr-un decor animal print.

Cu spatiu pentru a va depozita numerarul, cardurile si chitantele, acest portofel Smitten Kitten are o dimensiune generoasa, dar totusi compacta. Combina perfect 5 compartimente pentru carduri, un compartiment pentru cartea de identitate si un buzunar pentru monede care se inchide cu fermoar. Pe spate are o broderie prezentand o labuta de pisica si ilustratia jucausa Gorjuss Wild.
Caracteristici:

5 compartimente pentru carduri, din care 1 cu fereastra transparenta si 1 potrivit pentru notite, 1 compartiment pentru cartea de identitate.
cheita emailata in forma de pisicuta
Material: Poliester, poliuretan
Dimensiuni: 10x13x2.5cm
Tip inchidere: capsa


Colectie Santoro
Scroll