Rochie plaja&160;copii Gorjuss Bee LovedRochie plaja copii Gorjuss Bee Loved&160;este o&160;rochita lejera&160;fabricata dintr-un material usor racoros ideal pentru noptile calduroare de vara avand in compozitie 100 bumbacRochita de vara pentru&160;copii Gorjuss Bee Loved&160;este in partea de sus sub forma unui maieu accesorizat cu o fundita galbena la spate in partea de sus Rochita este galbena cu alb plina de buline Partea de sus este

Gorjuss rochie plaja 14 ani - Bee Loved AZ51378-14

Cod produs: 0000204781

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rochie plaja copii Gorjuss Bee Loved

Rochie plaja copii Gorjuss Bee Loved este o rochita lejera fabricata dintr-un material usor, racoros, ideal pentru noptile calduroare de vara, avand in compozitie 100% bumbac.

Rochita de vara pentru copii Gorjuss Bee Loved este in partea de sus sub forma unui maieu, accesorizat cu o fundita galbena la spate, in partea de sus. Rochita este galbena cu alb, plina de buline. Partea de sus este alba, cu buline galbene. Pe marginile de la maneci si de la gat, rochita este galbena cu buline albe. Partea de jos a rochitei este galbena, cu buline albe si este usor crapata in parti.

Simpatica fetita din colectia Gorjuss Bee Loved de la Santoro este ilustrata in partea din fata a rochitei, purtand o rochita neagra cu galben, cu buline si dungute, iar pe cap o bentita cu doua antene galbene.

Rochia de plaja copii Gorjuss Bee Loved vine ambalata intr-o cutie de metalica foarte dragalasa. Capacul cutiei este colorat in nuante de galben, portocaliu si negru si o are ilustrata pe simpatica fetita din colectia Gorjuss.

Poarta aceasta tinuta la o petrecere in pijamale si cu siguranta vei fi cea mai admirata! Rochita de plaja copii Gorjuss Bee Loved poate fi purtata si ziua, prin casa pentru o tinuta lejera.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll