Rochie plaja&160;copii Gorjuss Every Summer Has A StoryRochie plaja&160;copii Gorjuss Every Summer Has A Story&160;este o rochita lejera fabricata dintr-un material usor racoros ideal pentru noptile calduroare de vara avand in compozitie 100 bumbacRochie plaja copii Gorjuss Every Summer Has A Story este in partea de sus sub forma unui maieu accesorizat cu o frumoasa funda verde cu buline albe Rochita este in nuante delicate de roz decorata cu

Gorjuss rochie plaja 4 ani - Every Summer has a story AZ51389-4

Cod produs: 0000204783

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rochie plaja copii Gorjuss Every Summer Has A Story

Rochie plaja copii Gorjuss Every Summer Has A Story este o rochita lejera fabricata dintr-un material usor, racoros, ideal pentru noptile calduroare de vara, avand in compozitie 100% bumbac.

Rochie plaja copii Gorjuss Every Summer Has A Story este in partea de sus sub forma unui maieu, accesorizat cu o frumoasa funda verde cu buline albe. Rochita este in nuante delicate de roz decorata cu desene speciale precum felii de penene, samburi de pepene si textul “Once upon a gorjuss summer..”. Partea de sus a rochitei are marginea de la decolteu si maneci cu acelasi desen de vara. Spatele rochitei este roz, decorat cu felii de penene, samburi de pepene si textul “Once upon a gorjuss summer..”. Partea de jos a rochitei este usor crapata in parti.

Simpatica fetita din colectia Gorjuss Every Summer Has A Story de la Santoro este ilustrata in partea din fata a rochitei, purtand o rochita rosie, foarte draguta care seamana cu o mica felie de pepene. Decoratiunile din jurul fetitei sunt speciale, precum acadele pe bat si bomboane din feliute de pepene sau citrice.

Rochita de plaja pentru copii Gorjuss Every Summer Has A Story vine ambalata intr-o cutie cilindrica de carton, foarte dragalasa. Capacul cutiei este colorat in nuante de rosu si o are ilustrata pe simpatica fetita din colectia Gorjuss.

Poarta aceasta tinuta la o petrecere in pijamale si cu siguranta vei fi cea mai admirata! Rochia plaja copii Gorjuss Every Summer Has A Story poate fi purtata si ziua, prin casa pentru o tinuta lejera.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll