Etichete in dosar Gorjuss Bee Loved este o varinata amuzanta si foarte atragatoare de a transmite mesaje prietenilor di intreaga lume Cu acest set de etichete in dosar ai nevoie doar de imaginatie si prieteni si le poti transmite cele mai calde urari Etichetele in dosar Gorjuss Bee Loved contine - 42 de foi cu design-urile Bee Loved Tall Tails sau Bubble Fairy Foile sunt sub forma unui plic care se impatureste are camp pentru mesaj si un

Gorjuss Set etichete - Bee Loved 825GJ01

Cod produs: 0000200374

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Etichete in dosar Gorjuss Bee Loved este o varinata amuzanta si foarte atragatoare de a transmite mesaje prietenilor di intreaga lume! Cu acest set de etichete in dosar ai nevoie doar de imaginatie si prieteni si le poti transmite cele mai calde urari! 

Etichetele in dosar Gorjuss Bee Loved contine: 

- 42 de foi cu design-urile Bee Loved, Tall Tails sau Bubble Fairy. Foile sunt sub forma unui plic care se impatureste, are camp pentru mesaj si un camp in care poti scrie cui ii este adresat. 

- 4 foi cu 84 de stickere cu Bee Loved, Tall Tails sau Bubble Fairy

Poti folosi acest set de etichete pentru scrisori de multumire, pentru a-ti crea propriile invitatii de aniversare sau pentru scrisori secrete! 

Dimensiuni set: 15.5x15.5x1 cm


Colectie Santoro
Scroll