Tricou copii Gorjuss&160;Every Summer Has A StoryTricou copii Gorjuss&160;Every Summer Has A Story&160;este un tricou delicat cu micuta&160;Gorjuss Every Summer Has a Story Elegant in culori inedite acest tricou Gorjuss este perfect pentru aceasta varaTricoul copii Gorjuss Every Summer Has a Story poate fi un cadou ideal pentru orice fetita Fie ca este un cadou pentru o aniversare sau pentru o onomastica micuta sarbatorita va

Gorjuss Tricou copii 8 ani - Every Summer Has A Story SA63003-8

Cod produs: 0000204805

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Tricou copii Gorjuss Every Summer Has A Story

Tricou copii Gorjuss Every Summer Has A Story este un tricou delicat, cu micuta Gorjuss Every Summer Has a Story. Elegant, in culori inedite, acest tricou Gorjuss este perfect pentru aceasta vara!

Tricoul copii Gorjuss Every Summer Has a Story poate fi un cadou ideal pentru orice fetita! Fie ca este un cadou pentru o aniversare sau pentru o onomastica, micuta sarbatorita va adora acest tricou. Tricoul poate fi purtat in oras sau la orice iesire pe timpul verii. Prin aceasta tinuta micuta ta va fi remarcata fiind in pas cu moda!

  • Tricoul copii Gorjuss Every Summer Has a Story este realizat din 100 % bumbac.
  • Cu maneci elegante, de un roz pal si baza gatului in aceiasi culoare, acest tricou este adorabil. Manecile sunt forma de volanse ii da un aer elegant.
  • Pe fata tricoului o vom gasim pe micuta Gorjuss Every Summer Has a Story, in decor de adorabil de felii de pepene rosu.
  • Se intretine usor se spala manual sau la masina de spalat max.40 grade, se calca, nu se curata chimic. Nu se albeste!

Colectie Santoro
Scroll