Iubirile de o vara nu aduc briza fericirii eterne in sufletul indragostitilor Probabil ca destinul poate fi inselat dar sufletul niciodata Iar Hazard si Nevaeh sunt pe cale sa descopere ca nu poti programa dragostea si ca inima nu poate fi controlata Oricine ai fiIubirile de o vara nu dureaza de obicei toata viata iar Hazard si Nevaeh se bazeaza pe astaHazard e cu capul pe umeri; Nevaeh e o razgaiata Hazard are grija de cei doi frati mai mici ai sai si de tatal lor

Hazard volumul II

de A. Stephanie

Cod produs: 0000220332

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-900-888-1

Numar de pagini: 179

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Iubirile de o vara nu aduc briza fericirii eterne in sufletul indragostitilor. Probabil ca destinul poate fi inselat, dar sufletul niciodata. Iar Hazard si Nevaeh sunt pe cale sa descopere ca nu poti programa dragostea si ca inima nu poate fi controlata. Oricine ai fi.
Iubirile de o vara nu dureaza, de obicei, toata viata, iar Hazard si Nevaeh se bazeaza pe asta.
Hazard e cu capul pe umeri; Nevaeh e o razgaiata. Hazard are grija de cei doi frati mai mici ai sai si de tatal lor paralizat; Nevaeh abia reuseste sa aiba grija de cei doi caini ai sai.
Hazard are trei perechi de blugi si cateva tricouri; Nevaeh are atat de multe diamante, incat nu se mai deranjeaza sa le numere. Dar diferentele dintre ei nu conteaza. Nici asemanarile.
Regulile conteaza:
Nu ne poate vedea nimeni impreuna.
Daca ai o zi proasta, nu poti sa plangi pe umarul meu.
Fara intrebari despre viata personala.
Insa regulile sunt facute pentru a fi incalcate, vara nu dureaza o eternitate, iar inimii nu ii poti dicta pe cine sa iubeasca. Nevaeh nu are responsabilitati, dar e dispusa sa faca orice pentru persoanele pe care le iubeste, iar acum Hazard e pe acea lista. insa Hazard nu stie cum sa accepte ajutorul altei persoane si nici cum sa-si vindece complexul de inferioritate.
Fetele ca Nevaeh nu ajung niciodata impreuna cu baietii ca Hazard. insa singurul lucru care conteaza acum e sa gaseasca o cale de a fi impreuna.
Despre autoare
A. Stephanie este o autoare foarte indragita de cititori, datorita modului natural de a surprinde emotia, de a da viata cuvintelor si de a crea personaje palpabile, in care te poti regasi cu usurinta. A devenit cunoscuta pentru cele doua titluri transformate in bestseller-uri, „Malakai” si „Alekzandre”, insa printre cartile semnate de ea se numara si „Vorbeste cu mine” si „Tentatia”. Acum isi surprinde cititorii din nou cu o poveste realista dureroasa, facandu-i sa spere ca fericirea dorita va ajunge si fericirea implinita.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-900-888-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 179
Autor

A. Stephanie

Numar pagini 179
Scroll