Hieronimus &537;i inven&539;iile sale mult a&537;teptate este o poveste amuzant&259; pentru copiii cu vârsta peste 4 aniO carte instructiv&259; &537;i în acela&537;i timp distractiv&259; &537;i hilar&259; pentru copii cu ilustra&539;ii unice care spune povestea unui personaj minunat inventatorul încrez&259;tor în sine broascu&539;a Hieronimus care nu se las&259; descurajat de numeroasele sale problemeA&539;i f&259;cut

Hieronimus si inventiile sale mult asteptate

de Andreas H. Schmachtl

Cod produs: 0000222699

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-048-347-2

Numar de pagini: 144

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Hieronimus și invențiile sale mult așteptate este o poveste amuzantă pentru copiii cu vârsta peste 4 ani.

O carte instructivă și, în același timp, distractivă și hilară pentru copii, cu ilustrații unice, care spune povestea unui personaj minunat: inventatorul încrezător în sine, broascuța Hieronimus, care nu se lasă descurajat de numeroasele sale probleme.

Ați făcut cunoștință cu inventatorul Hieronimus prin intermediul cărții Hieronimus și expediția Broasca Roșie, iar acum vă invităm să descoperim împreună invențiile sale mult așteptate.

Hieronimus este inventator, om de știință remarcabil și un adevărat erou. Asta deoarece găsește soluții pentru toate problemele zilnice pe care întreaga lume, mai mult sau mai puțin, le așteaptă. Dacă el sau unul dintre prietenii săi are o problemă, o rezolvă cu una dintre invențiile sale. Este de neînțeles pentru el de ce Clubul Științific local încă nu vrea să-l accepte – și asta doar pentru că este broască și nu om!

Automatul de cărți poștale semihidraulic? O cremă de protecție solară invizibilă? O capodoperă a tehnicii comunicațiilor? Nicio problemă, un jucător ca Hieronimus inventează așa ceva aproape în somn! Dar cea mai importantă invenție a sa este dezvoltarea secretă a unui zbor real. Nu e de mirare că cel mai rău adversar al său, răutăciosul și urâciosul Nic, încearcă totul pentru a spiona aceste planuri senzaționale.

Andreas H. Schmachtl, autorul popularei serii Tilda, are stilul său de ilustrație foarte propice, colorat și foarte prietenos cu copiii, care te pune într-o dispoziție bună. În imaginile sale sunt întotdeauna multe detalii de descoperit.

DESPRE AUTOR:

Andreas H. Schmachtl s‑a născut în 1971 și a studiat artă, germanistică și anglistică în Oldenburg, Germania. Începând cu anul 2007, ilustrează și povestește cu drag și cu atenție la detalii despre personajele sale magice și aventuroase. Multe dintre poveștile sale sunt despre iepurași, arici, șoricei și alte animăluțe, protejarea și salvarea acestora fiind lucruri foarte dragi lui.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-048-347-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 144
Tip coperta Cartonat
Autor

Andreas H. Schmachtl

Numar pagini 144
Scroll