Ied - jucarie din plus 26 cm o jucarie de plus simpatica nostima si adorabila foarte pufoasa si catifelata la atingere Un ied din plus este alegerea perfecta pentru cei mici pentru un cadou de Paste sau pentru o aniversare Alege pentru copilul tau plusuri de calitate design deosebit ale jucariilor si unica impresie de pe fata copilului tau care conteaza in viata ta bucuriaIedutii albi sau maro foarte pufosi sunt jucarii de calitate realizate sin materiale

IED - JUCARIE DIN PLUS 26 CM GT55245-2

Cod produs: 0000215992

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ied - jucarie din plus 26 cm, o jucarie de plus simpatica, nostima si adorabila foarte pufoasa si catifelata la atingere. Un ied din plus este alegerea perfecta pentru cei mici, pentru un cadou de Paste sau pentru o aniversare. Alege pentru copilul tau plusuri de calitate, design deosebit ale jucariilor si unica impresie de pe fata copilului tau care conteaza in viata ta: bucuria.

Iedutii albi sau maro, foarte pufosi, sunt jucarii de calitate, realizate sin materiale textile fine, copii fidele ale simpaticelor animale pline de energie de care copiii tai o sa se indragosteasca imediat. 

  • Dimensiune: 26 cm 
  • Jucarie de plus ied

Colectie Gipsy
Scroll