Fotografii de MIHAELA MARINPornind de la un Iisus baroc din America latina si de la altul modern  sculptat de Apostu si oferit de Andrei Serban  George Banu a adunat o splendida familie de Iisusi culesi in lume  vechi sau recenti  indepartati sau apropiati  martiri crucificati sau prunci inocenti Gratie colaborarii cu Mihaela Marin  ii prezinta aici si-si marturiseste atractia pentru Ei nu atat ca figuri religioase  cat ca manifestari ale sacrului de proximitate  amprente

Iisusii mei sau coexistenta cu arta sacra

de George Banu

Cod produs: 0000169482

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0279-3

Numar de pagini: 160

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Fotografii de MIHAELA MARIN

Pornind de la un Iisus baroc din America latina si de la altul modern sculptat de Apostu si oferit de Andrei Serban George Banu a adunat o splendida familie de Iisusi culesi in lume vechi sau recenti indepartati sau apropiati martiri crucificati sau prunci inocenti.

Gratie colaborarii cu Mihaela Marin ii prezinta aici si-si marturiseste atractia pentru Ei nu atat ca figuri religioase cat ca manifestari ale sacrului de proximitate amprente inscrise in spatiul laic pe peretele biroului sau in camerele casei. Iisusii mei – o meditatie actuala despre necesitatea artei sacre ca permanenta invitatie la depasire de sine. Ea serveste de refugiu rarilor insingurati ai lumii moderne. Si de consolare contra deprimarii care ameninta peste tot. Arta de ajutor!


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0279-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 160
Tip coperta Necartonat
Autor

George Banu

Scroll