Prin&537;i de grijile vie&539;ii de zi cu zi ne-am obi&537;nuit s&259; neglij&259;m lucrurile care ne pasioneaz&259; cu adev&259;rat E&537;ti preg&259;tit s&259; faci ast&259;zi un pas spre a r&259;spunde la chemarea inimii tale &537;i pentru a-&539;i împlini destinulDr Drago&537; Br&259;t&259;&537;anu ne împ&259;rt&259;&537;e&537;te experien&539;a personal&259; despre modul în care &537;i-a realizat visurile – inclusiv

In cautarea visurilor

de Dr. Dragos Bratasanu

Cod produs: 0000189064

Data aparitie: 2019

Editie: editia I

ISBN: 978-606-789-170-6

Numar de pagini: 222

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prinși de grijile vieții de zi cu zi, ne-am obișnuit să neglijăm lucrurile care ne pasionează cu adevărat. Ești pregătit să faci astăzi un pas spre a răspunde la chemarea inimii tale și pentru a-ți împlini destinul?

Dr. Dragoș Brătășanu ne împărtășește experiența personală despre modul în care și-a realizat visurile – inclusiv expedițiile la cei doi poli ai Pământului, pe care s-a ambiționat să le facă, deși nu avea nici bani, nici relații – și ne arată cum putem să ne redobândim puterea și să ne schimbăm viața ascultând vocea Adevărului. 
Călătorește prin lume cu dr. Dragoș, pătrunde în culisele corporațiilor din Silicon Valley și în sediul NASA și fă cunoștință cu o distribuție eterogenă de personaje, care include un inventator de la Google, un bătrân din Transilvania, un călugăr din insulele grecești, o personalitate legendară de la NASA și un veteran al Armatei SUA. Fascinantele conversații cu aceștia stabilesc o conexiune între știință, antreprenoriat și învățăturile lui Iisus, care ne inspiră și ne dau forța de a ne realiza visurile. 

„În căutarea visurilor contine un cod elegant și avansat, care ne transformă conștiința și are puterea de a da viață visurilor și lucrurilor care ne pasionează.” – Gregg Braden, autorul bestsellerurilor Matricea divină și Codul lui Dumnezeu

„În această carte antrenantă, dr. Dragoș Brătășanu ne arată că știința este limbajul contemporan al spiritualității. Citind-o, vei afla că totul în viața este o inițiere pentru a atinge adevăratul tău potențial, așa cum durerea și suferința pe care le înduri când treci prin experiențe dificile fac parte din procesul de naștere al înțelepciunii. În căutarea visurilor ne învață că atunci când avem încredere în noi, visurile ni se vor împlini.” – Dr. Joe Dispenza, autorul bestsellerurilor Tu ești placebo și Antrenează-ți creierul

Dr. Dragoș Brătășanu deține un doctorat în domeniul informațiilor satelitare și a primit mai multe premii internaționale pentru inovatiile sale științifice. Este fondatorul Amazing University, o aplicatie de cursuri online, disponibila pe iOS si Android, care a inspirat oameni din 56 de țări.
Forbes Magazine a afirmat despre membrii echipei sale de la Singularity University că sunt „printre cei mai deștepți oameni din lume”, iar Dragoș a fost nominalizat de MIT Technology Review la premiul „Innovators under 35”, cea mai prestigioasa recunoastere acordata celor „mai sclipitoare minti din Europa”. Pe Dr. Dragos il puteti gasi si pe pagina de internet oficială: www.drdragos.com.


Data aparitie 2019
Editie editia I
ISBN 978-606-789-170-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 222
Tip coperta Necartonat
Autor

Dr. Dragos Bratasanu

Numar pagini 222
Scroll