&536;ase prieteni O reuniune O crim&259; neelucidat&259;La zece ani de la absolvirea facult&259;&539;ii Jessica Miller &537;i-a planificat minu&539;ios întoarcerea triumfal&259; la Universitatea Duquette Cu to&539;ii o s&259; vad&259; o femeie încrez&259;toare frumoas&259; lipsit&259; de griji – nici urm&259; de fata a c&259;rei lume ale c&259;rei prietenii au fost fracturate definitiv de uciderea lui Heather Shelby în ultimul an de

In visul meu am un cutit in mana

de Ashley Winstead

Cod produs: 0000242075

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-99-3

Numar de pagini: 384

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Șase prieteni. O reuniune. O crimă neelucidată.

La zece ani de la absolvirea facultății, Jessica Miller și-a planificat minuțios întoarcerea triumfală la Universitatea Duquette. Cu toții o să vadă o femeie încrezătoare, frumoasă, lipsită de griji – nici urmă de fata a cărei lume, ale cărei prietenii, au fost fracturate definitiv de uciderea lui Heather Shelby în ultimul an de facultate.

Însă nu toți sunt dispuși să lase uitării ce s-a întâmplat. Cineva dorește cu disperare să-l identifice pe criminal.

Când Jessica, mint, Courtney, Coop, Frankie și Jack se întâlnesc din nou, măștile perfecte cad rând pe rând, dezvăluind straturi care ar fi trebuit să rămână ascunse pe veci.

Cât de bine se cunoșteau între ei, de fapt? Ce taine cumplite ascunde fiecare? Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea crimei?

Un thriller psihologic alert, o poveste emoționantă despre iubiri și trădări, despre speranțe și secrete, despre ambiții și neîmpliniri, despre nevinovăție și cruzime, cu un final absolut năucitor.

Receptare critică
„Un roman de debut incisiv… Explorează ce înseamnă să râvnești la viața altora indiferent de preț.”

New York Times

„Personajele profund construite și narațiunea magistrală alcătuiesc un thriller psihologic tulburător, care creează dependență.”

Liv Constantine

„Fanii Istoriei secrete, ai lui Ruth Ware și ai Andreei Bartz vor devora acest thriller academic construit pe baza unui mister cu camera închisă… Romanul acesta e însăși definiția lecturii compulsive.”

Amy Gentry

„Scriitură superbă, secrete suculente, personaje feminine complexe și suspans trepidant – ce poți cere mai mult de la un thriller de debut?”

Andrea Bartz

Despre autor
Ashley Winstead scrie despre putere, ambiție, complicitate și iubire în lumea modernă. În plus, este pictoriță și fost profesor universitar. A absolvit Universitatea Vanderbilt cu o diplomă în Limbă engleză, scriere creativă și
istoria artei, iar doctoratul l-a obținut la Southern Methodist University, unde a studiat beletristica secolului al XXI-lea, filosofia limbajului și politica formelor narative. Eseurile ei academice au fost publice în Studies in the Novel and Science Fiction Studies. Locuiește la Houston, în statul Texas, împreună cu soțul ei și cele două pisici.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-99-3
Numar de pagini 384
Autor

Ashley Winstead

Numar pagini 384
Scroll