Traian Tandin a fost un scriitor de romane poli&539;iste &537;i ofi&539;er criminalist pensionat cu gradul de colonel A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume peste 60 inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofi&539;er criminalist dar &537;i din cazuri care l-au impresionat &537;i pe care le-a adus in aten&539;ia publicului De asemenea a mai semnat scenarii de film articole &537;i reportaje in

Infidelitatea si crima merg mana in mana

de Traian Tandin

Cod produs: 0000231420

Editura: Neverland

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9018-39-2

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Traian Tandin a fost un scriitor de romane polițiste și ofițer criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofițer criminalist, dar și din cazuri care l-au impresionat și pe care le-a adus in atenția publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole și reportaje in revistele de specialitate.



In volumul „Infidelitatea și crima merg mana in mana”, Traian Tandin aduce in atenția cititorilor, cu precadere, cazuri din ultimul deceniu al secolului trecut, din Romania. Poate, dorind sa creeze o fresca a societații de dupa Revoluție, autorul aduce in atenția noastra diferite cazuri care, de cele mai multe ori, au un numitor comun: consumul excesiv de alcool și gelozia motivata (sau nemotivata) care poate duce la crima in orice moment.

 

Traian Tandin expune cu sinceritate o parte a societații romanești din anii '90, in care crimele, sinuciderile, inscenarile criminale și cazurile șocante tulburau populația.

 

„Infidelitatea și crima merg mana in mana” este al șaselea volum din seria scrisa de Traian Tandin.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-9018-39-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Traian Tandin

Numar pagini 272
Scroll