Iubirea negarea sau acceptarea unei legaturi sufletesti dintre doi oameni nepotriviti au fost dintotdeauna supuse unui fel de test si de cele mai multe ori rezultatul nu a fost cel doritIn vremurile apuse iubirea adevarata era privita precum o boala; libertatea de a alege era doar un gand fara glas rasarit in mintea celor care cutezau sa aspire atat de susCurajosii acelor vremuri multi dintre ei anonimi au contribuit pe rand la schimbarea mentalitatii si a lumii fara

Irecuperabil

de Luiza Alexandra Titu

Cod produs: 0000199516

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-996-412-5

Numar de pagini: 144

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Iubirea, negarea sau acceptarea unei legaturi sufletesti dintre doi oameni "nepotriviti" au fost dintotdeauna supuse unui fel de test si de cele mai multe ori rezultatul nu a fost cel dorit.
In vremurile apuse, iubirea adevarata era privita precum o boala; libertatea de a alege era doar un gand fara glas rasarit in mintea celor care cutezau sa aspire atat de sus.
Curajosii acelor vremuri, multi dintre ei anonimi, au contribuit pe rand la schimbarea mentalitatii si a lumii, fara teama de a plati pretul suprem pentru a se face auziti.
Viata este construita din visuri, realitate si alegeri personale.

Fiecare avem puterea de a ne schimba viitorul in fiecare moment, lucruri care ni se par banale pot schimba cursul existentei noastre.
Noi alegem dintr-o multitudine de variante in ce fel dorim sa ne traim viata, iar cand rezultatul final nu ne multumeste, dam vina pe soarta.

Ne complicam in tot felul de compromisuri fara a ne da seama ca timpul nu sta pe loc si ne trezim la capat de drum obositi si plini de frustrari deoarece realizam ca tot ce am pierdut pe acest traseu plin de serpentine numit viata: timp, familie, iubiri, dar mai ales propriul suflet, toate sunt irecuperabile. 


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-996-412-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 144
Tip coperta Necartonat
Autor

Luiza Alexandra Titu

Numar pagini 144
Scroll