Odat&259; la patru ani cei mai buni fotbali&351;ti se adun&259; pentru a scrie pove&351;tile celui mai frumos sport din toate câte exist&259;De la Scarone la Pele de la Maradona la Hagi de la Zidane la Ronaldo aproape to&355;i corifeii balonului rotund au dansat pe gazoanele arse de soare ale Mondialelor mângâia&355;i de cântecele tribunei Un drum care a început în golful La Plata cu mai bine de opt decenii în urm&259;

Istoria fabuloasa a Cupei Mondiale

de Dan Vasile

Cod produs: 0000213234

Editura: Publisol

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-763-930-1

Numar de pagini: 400

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Odată la patru ani, cei mai buni fotbalişti se adună pentru a scrie poveştile celui mai frumos sport din toate câte există.

De la Scarone la Pele, de la Maradona la Hagi, de la Zidane la Ronaldo, aproape toţi corifeii balonului rotund au dansat pe gazoanele arse de soare ale Mondialelor, mângâiaţi de cântecele tribunei. Un drum care a început în golful La Plata, cu mai bine de opt decenii în urmă, continuă şi azi.

Istoria fabuloasă a Cupei Mondiale poate fi spusă într-o mie de feluri, iar cartea aceasta vă propune una dintre cele mai fermecătoare lecturi. O mie de lucruri pe care poate nu le ştiaţi despre Mondiale sunt ascunse între coperţile ei. „Bătăliile” de la Santiago şi Sevilla, „ruşinea” de la Vigo, întâmplări, destine, anecdote, goluri şi recorduri –, altfel spus: Mondialul întors pe toate feţele.

 

 

Cristian Topescu : Fotbal, nu glumă!

„În jurul acestui fenomen numit Campionatul Mondial de Fotbal se concentrează toate energiile. Frumuseţea jocului este incontestabilă. Fotbalul e captivant, relaxant, uimitor şi aproape întotdeauna e o plăcere să vezi un meci... Şi să citeşti o asemenea carte”.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-973-763-930-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 400
Tip coperta Necartonat
Autor

Dan Vasile

Numar pagini 400
Scroll