Se spune ca informatia inseamna putere Scopul acestei carti este sa va imputerniceasca sa traiti o viata trezita plina de creativitate si compasiune A sti cum se face ca si de ce lucrurile sunt asa cum sunt pe Pamant ne da fiecaruia dintre noi puterea de a face schimbari eficiente atat in interiorul nostru cat si in lume Daca esti fizician biolog arheolog antropolog sau economist este probabil ca acest material iti va provoca cele mai profunde si mai

Istoria reala a pamantului

de Sal Rachele

Cod produs: 0000214567

Editura: Proxima Mundi

Data aparitie: 2015

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-944-211-1

Numar de pagini: 336

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Se spune ca informatia inseamna putere. Scopul acestei carti este sa va imputerniceasca sa traiti o viata trezita, plina de creativitate si compasiune. A sti cum se face ca si de ce lucrurile sunt asa cum sunt pe Pamant ne da fiecaruia dintre noi puterea de a face schimbari eficiente, atat in interiorul nostru, cat si in lume.
 
Daca esti fizician, biolog, arheolog, antropolog sau economist, este probabil ca acest material iti va provoca cele mai profunde si mai indragite idei pe care le ai despre realitate. Datorita lumii Internetului, ideile prezentate aici pot fi cercetate si investigate complet, iar autorul te incurajeaza sa faci acest lucru.
 
Aceasta carte exploreaza mai multe intrebari profunde care au chinuit omenirea de la inceputul timpului, inclusiv cele clasice si atemporale precum: „- De ce exista atat de multa suferinta pe Pamant?” si „- Cum evadam din inchisoarea noastra autoimpusa, de ganduri si credinte negative?”
 
Vom raspunde si la intrebarea „- Cum se face ca am venit pe aceasta planeta mica de la marginea unei galaxii de marime mai curand medie, cu amestecul nostru rasial si etnic, cu limbile si obiceiurile culturale ale noastre?” De asemenea, vom calca peste unele „vaci sacre”, printre care se afla credinta ca omenirea a evoluat din maimuta si ideea ca aceasta este cea mai avansata civilizatie care a existat pe Pamant (ambele fiind presupuneri incorecte). Va indemnam sa mentineti o minte deschisa in timp ce cititi aceasta carte. Nu acceptati si nu respingeti orbeste lucrurile care se spun in ea. Daca mintea nu este deschisa, nu se poate obtine mai multa cunoastere si intelepciune. Ati incercat vreodata sa turnati un lichid intr-un recipient inchis? Asadar, dragi cititori, puneti-va centurile de siguranta si deschideti cartea pentru o calatorie minunata!

Data aparitie 2015
Editie Editia I
ISBN 978-606-944-211-1
Numar de pagini 336
Autor

Sal Rachele

Numar pagini 336
Scroll