De sarbatori alegerea cadourilor pentru cei dragi este o adevarata traditie Ideea cadourilor a devenit de interes international in secolul al XIX-lea odata cu &537;i aparitia lui Mos Craciun iar luna decembrie a fost denumit&259; „luna cadourilor” denumire pe care o folosim &537;i aziIndiferent cata placere ne face sa aducem bucurie in viata celorlalti de multe ori alegerea cadourilor perfecte poate genera un

J20-1-5 Felinar LED Muzical

Cod produs: 0000209896

Brand: Onitrade

Colectie: Onitrade

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

De sarbatori, alegerea cadourilor pentru cei dragi este o adevarata traditie! 

Ideea cadourilor a devenit de interes international in secolul al XIX-lea, odata cu și aparitia lui Mos Craciun, iar luna decembrie a fost denumită „luna cadourilor”, denumire pe care o folosim și azi.

Indiferent cata placere ne face sa aducem bucurie in viata celorlalti, de multe ori alegerea cadourilor perfecte poate genera un stres suplimentar, din cauza lipsei de timp, a oboselii acumulate, a aglomeratiei din magazine si mai ales a lipsei de idei.

Venim in ajutorul tau cu Felinarul decorativ muzical in forma de casuta care are in interior figurine cu Mos Craciun care ofera cadouri unui copil in dimineata de Craciun, langa brad. Acesta va crea o atmosfera relaxanta, calda si placuta, datorita jocului de lumini si a efectului de ninsoare din interior, fiind deopotriva o atractie pentru mici si pentru cei mari. 

Dimensiuni: 13.5 x 8 x 19.5 cm

Produsul se utilizeaza doar la interior, se poate aseza oriunde; functioneaza cu baterie si vine insotit de un cablu USB.

 

 


Colectie Onitrade
Scroll