Jimi si Fenderica. Tiny Rockers

de Cristina Alexandra Petre

Cod produs: 0000228725

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-44-1057-3

Numar de pagini: 36

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Vârstă recomandată: 48 ani


Partener media: ROCK FM


Deschideți prima carte despre Jimi Hendrix pentru copii și hai să ne jucăm de-a legendele rock! Ce-ar fi să ne imaginăm cum au fost cei mai cunoscuți muzicieni ai genului când erau copii, cum au pornit pe drumul spre celebritate și cum au ajuns numele lor pe buzele tuturor?! Cărticica despre Jimi și chitara lui, Fenderică, deschide seria Tiny Rockers și vă inspiră mari și mici să povestiți despre rockul clasic și să vă reîndrăgostiți de acordurile și vocile lui celebre.


Înainte să fie marele chitarist de care am auzit cu toții, Jimi Hendrix a fost mic. Iar povestea ne spune că, în lipsa unei chitare, cânta la o mătură și, zi de zi, își lipea năsucul cârn de vitrina magazinului de muzică în care strălucea instrumentul pe care și-l dorea atât de mult. Despre cum s-au împrietenit cei doi și cum au ajuns să cânte împreună, despre cum au urcat pe scena de la Woodstock, precum și despre cât de important e să fii perseverent, să faci lucrurile în stilul tău și să îți urmezi visul cu încredere, aflăm din paginile acestei cărți colorate și amuzante, cu o copertă care amintește de plicul unui disc de vinil.


Dacă și tu te-ai îndrăgostit de rockul clasic ascultând viniluri pe covorul din sufragerie la pick-up-ul părinților, iar acum ai la rândul tău copii, o să vă placă la nebunie să descoperiți împreună aventurile celor două personaje, un poster cool și o mulțime de activități care îi vor împrieteni pe cei mici cu lumea fascinantă a legendelor muzicii rock.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-44-1057-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 36
Tip coperta Cartonat
Autor

Cristina Alexandra Petre

Numar pagini 36
Scroll