Gastele nazdravane au scapat din ograda si provoaca un adevarat haos la ferma Ajuta-i pe fermieri sa le aduca inapoi in curtea lor in acest joc distractiv de familieJocul incurajeaza recunoasterea culorilor dezvolta coordonarea mana-ochi abilitatile numerice spiritul de observatie aptitudinile intra si inter-personaleContinut 24 de gaste 3D din 2 piese 4 pioni-fermier cu suport 1 tabla de joc tip puzzle 4 planse pentru colectarea gastelor

Joc de societate - Gaste in libertate (Goose on the loose)

Cod produs: 0000231855

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Gastele nazdravane au scapat din ograda si provoaca un adevarat haos la ferma! Ajuta-i pe fermieri sa le aduca inapoi in curtea lor in acest joc distractiv de familie!

Jocul incurajeaza recunoasterea culorilor, dezvolta coordonarea mana-ochi, abilitatile numerice, spiritul de observatie, aptitudinile intra si inter-personale.

Continut: 24 de gaste 3D din 2 piese, 4 pioni-fermier cu suport, 1 tabla de joc tip puzzle, 4 planse pentru colectarea gastelor colorate, 1 zar.

Pregatirea jocului • Asamblati gastele 3D introducand aripile in partea care reprezinta corpul, respectand culorile si asigurandu-va ca picioarele sunt indreptate inainte. • Asamblati pionii-fermier, punand fiecare fermier in suportul colorat corespunzator. • Asamblati impreuna tabla de joc din cele 4 piese. • Asezati gastele pe masa in jurul tablei de joc. • Fiecare jucator alege un pion-fermier si il aseaza pe sageata verde de la inceputul tablei de joc. Toti jucatorii iau o plansa de colectare si o aseaza in fata lor. • Plasati zarul la indemana tuturor jucatorilor.

Scopul jocului Scopul este acela de a completa plansa de joc cu toate cele 6 gaste colorate (cate una din fiecare culoare).

Instructiuni de joc

Gastele nazdravane au scapat din tarcul lor si provoaca un adevarat haos la ferma! Ajutati-i pe fermieri sa le adune in timp ce va indreptati inainte pe poteca marcata cu buline colorate.

• Cel mai tanar jucator incepe. • Aruncati zarul si mutati fermierul de-a lungul potecii cu numarul corespunzator de spatii. Uitati-va la culoarea spatiului pe care ati ajuns si alegeti o gasca de culoare potrivita de pe masa. Strigati “HONK!” si asezati gasca pe bulina colorata corespunzator pe plansa dvs de joc.

• Daca ajungeti pe un spatiu multicolor si nu ati umplut toate bulinele de pe plansa de colectare, puteti lua orice gasca colorata de care aveti nevoie de pe masa SAU de la alt jucator. Strigati “HONK!” si asezati gasca pe bulina de aceeasi culoare de pe plansa dvs de colectare. Jocul trece la urmatorul jucator. • Daca ajungeti pe un spatiu multicolor si ati umplut toate spatiile de pe plansa de colectare, luati o gasca de la alt jucator si puneti-o inapoi pe masa cu celelalte gaste scapate, strigand: “Gasca in libertate!”. Jocul trece la urmatorul jucator. • Daca ajungeti pe un spatiu colorat si aveti deja acea gasca colorata pe plansa de colectare, gasca nazdravana scapa din nou! Strigati “Gasca in libertate!” si puneti gasca inapoi pe masa de joc. Jocul trece la urmatorul jucator.

• Cand ajungeti la sageata rosie de la sfarsitul tablei de joc, puneti pionul-fermier langa plansa de colectie. Gastele pe care le-ati prins pana acum sunt in siguranta si nu va pot fi luate de catre alti jucatori. • Jocul continua pana cand toti jucatorii au ajuns la sageata rosie de la sfarsitul tablei de joc.

• Jucatorii numara gastele pe care au reusit sa le stranga. Jucatorul cu cele mai multe gaste castiga jocul. Amintiti-va: in orice moment in timpul jocului, puteti avea cel mult sase gaste pe plansa de colectare si doar cate una din fiecare culoare.

Castigatorul Jucatorul cu cele mai multe gaste pe plansa de colectare la sfarsitul jocului catiga.

Pentru un joc mai interesant si mai antrenant fizic, incercati sa plasati o parte / toate gastele scapate prin camera, astfel incat jucatorii sa fie nevoiti sa se ridice de la masa pentru a le aduna! Amintiti-va sa strigati “HONK!” atunci cand prindeti o gasca!

  • Varsta recomandata: 4 ani+
  • Numar jucatori: 2 - 4
  • Dimensiuni cutie: 25 x 8.5 x 19 cm

Scroll