Fiecare cartonas contine indicatii prin care copilul este indrumat pas cu pas avand libertatea de a alege ordinea in care invata sa deseneze animalele indragite si posibilitatea de a sterge cu buretele eventualele greseli Desigur la final copiii vor putea desena si colora modelele cu usurinta si pe hartie in orice marime doritaBeneficiiForma patrata si dimensiunile celor 12 cartonase din set le permit celor mici sa le foloseasca cu usurinta iar

Joc educativ, Animale, Desenam pas cu pas Mimorello MIM 04 21

Cod produs: 0000233454

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Fiecare cartonas contine indicatii prin care copilul este indrumat pas cu pas, avand libertatea de a alege ordinea in care invata sa deseneze animalele indragite si posibilitatea de a sterge cu buretele eventualele greseli. Desigur, la final, copiii vor putea desena si colora modelele cu usurinta si pe hartie, in orice marime dorita.

Beneficii

Forma patrata si dimensiunile celor 12 cartonase din set le permit celor mici sa le foloseasca cu usurinta, iar materialul din care sunt confectionate le asigura rezistenta. Tabla pentru desenat si stiloul sunt, de asemenea, foarte usor de manuit. Animalele care urmeaza sa fie desenate au fost alese dintre cele cunoscute si indragite de copii.
Jocul reprezinta un cadou ideal pentru copiii mai mari de 4 ani, fiind util pentru dezvoltarea mai multor abilitati – creativitate, memorie, motricitate, capacitate de concentrare. Designul ambalajului, sub forma unei cutii usor de transportat, este de asemenea unul practic, estetic si atractiv.

Contine: 12 cartonase cu 2 fete, un stilou special, al carui capac este prevazut cu burete pentru sters, o tabla

Dimensiuni cutie: 170 mm x 190 mm x 5 mm


Scroll