Jocul ofera o introducere distractiva catre operatiile simple de adunare si scadere Castigator este primul jucator care se intoarce acasa la ursuletii sai dupa ce a parcurs traseul pe tabla de jocContinut 4 planse cu ursi 1 tabla de joc 20 cartonase mari cu numere 42 cartonase mici cu numere 4 cartonase cu miere 4 pioni cu support 1 rigla numerotata tip puzzlePregatirea jocului • Decideti la ce nivel de dificultate doriti

Joc educativ - Numarul ursuletilor

Cod produs: 0000231860

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jocul ofera o introducere distractiva catre operatiile simple de adunare si scadere. Castigator este primul jucator care se intoarce acasa la ursuletii sai dupa ce a parcurs traseul pe tabla de joc.

Continut: 4 planse cu ursi, 1 tabla de joc, 20 cartonase mari cu numere, 42 cartonase mici cu numere, 4 cartonase cu miere, 4 pioni cu support, 1 rigla numerotata tip puzzle.

Pregatirea jocului • Decideti la ce nivel de dificultate doriti sa jucati. Pentru jucatorii mai tineri, exersati operatiile numerice cu cifrele de la 1 la 10, pentru copiii mai mari, exersati cu numerele de la 10-20 sau chiar cu toate! • Fiecare jucator alege o plansa cu urs si o plaseaza in fata lui. Alegeti fie partea cu adunari, fie pe cea cu scaderi. Asezati tabla de joc in centrul mesei, apoi asamblati pionii urs si asezati-i pe tabla de joc. • Imprastiati cartonasele cu numere mici corespunzatoare cu fata in sus, apoi cartonasele cu numere mari si cartonasele cu miere cu fata in jos pe masa de joc. Folositi doar doua cartonase cu miere pentru a exersa legaturile numerice 1-10 sau 10-20. • Pentru jucatorii mai mici, utilizati rigla numerotata!

Scopul jocului Fiti primul jucator care se intoarce acasa la ursuletii sai dupa ce ati parcurs traseul pe tabla de joc.

Instructiuni de joc • Cel mai tanar jucator incepe prin a intoarce un cartonas cu spatele colorat in albastru. El plaseaza acest cartonas “tinta” in bratele ursului sau. • Jucatorii trebuie sa calculeze care dintre numere adunate / scazute dau acel rezultat “tinta”. Ei gasesc si plaseaza acele doua numere peste spatial cerc mic de pe plansa lor de joc. Nota: incurajati jucatorii sa foloseasca diferite combinatii de numere daca intorc acelasi numar “tinta”. • Rugati un adult sa verifice raspunsurile. Daca ati raspuns corect, mutati pionul vostru cu un spatiu inainte pe tabla de joc. Daca raspunsul este gresit, ramaneti in acelasi loc pe tabla de joc. La sfarsitul randului dvs, returnati cartonasele cu numere inapoi in mijocul mesei si amestecati cartonasele care sunt asezate cu fata in jos. • Daca intoarceti un cartonas cu miere, trebuie sa ramaneti acolo unde va aflati pe tabla de joc si pierdeti randul. Ursilor le place foarte mult sa manance miere! Intoarceti cartonasul cu fata in jos pe masa si amestecati cartonasele.

Castigatorul Catigator este primul jucator care parcurge cu pionul urs traseul pe tabla de joc si ajunge la ursuletii sai.

Pentru jucatorii mai mici Copilasul dvs abia incepe sa invete legaturile numerice? Puteti exersa legaturile numerice fara elementul “joc”. Scoateti tabla de joc si cartile cu miere. Decideti ce numere tinta sa includeti si lucrati prin diferite combinatii pentru a ajunge la rezultatul tinta. Folositi rigla numerotata pentru ajutor!

  • Varsta recomandata: 5 ani+
  • Numar jucatori: 1 - 4
  • Dimensiuni cutie: 19 x 8 x 14 cm

Scroll