Acest puzzle urias reprezinta o modalitate foarte utila si placuta prin care copiii pot ajunge sa cunoasca si sa admire lumea minunata a savanei imaginandu-si ca se afla intr-o extraordinara aventura safari Animalele preferate vor prinde viata sub ochii lor iar timpul va trece repede si cu folosBeneficiiCele 40 de piese de puzzle confectionate din carton de buna calitate se pot asambla cu usurinta Desenele cu animalele din savana sunt atractive si viu

Joc educativ - Puzzle Lung Mimorello - Safari MIM 01 21

Cod produs: 0000233460

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acest puzzle urias reprezinta o modalitate foarte utila si placuta prin care copiii pot ajunge sa cunoasca si sa admire lumea minunata a savanei, imaginandu-si ca se afla intr-o extraordinara aventura safari. Animalele preferate vor prinde viata sub ochii lor, iar timpul va trece repede si cu folos.

Beneficii

Cele 40 de piese de puzzle, confectionate din carton de buna calitate, se pot asambla cu usurinta. Desenele cu animalele din savana sunt atractive si viu colorate. 
Jocul este destinat copiilor cu varste mai mari de 3 ani si ajuta la dezvoltarea mai multor abilitati: logica, motricitate, simt tactil, spirit de observatie. Designul ambalajului, sub forma unei cutii usor de transportat, este de asemenea unul practic, estetic si atractiv. 

Contine: 40 piese puzzle

Dimensiuni cutie: 330 mm x 190 mm x 70 mm


Scroll