Acest puzzle le ofera celor mici sansa de a calatori in jurul lumii descoperind intr-un mod simplu educativ si distractiv cele mai importante atractii si simboluri ale fiecarui continent dar in acelasi timp si oportunitatea de a face cunostinta cu primele notiuni de geografie Datorita desenelor jucause si atractive copiii vor putea vizualiza si memora specificul fiecarei regiuni in timp ce isi imagineaza ca navigheaza pe mari insorite se plimba prin zone incarcate de istorie sau se

Joc educativ, Puzzle Mimorello, Harta lumii, 168 de piese MIM 05 21

Cod produs: 0000233458

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acest puzzle le ofera celor mici sansa de a calatori in jurul lumii, descoperind intr-un mod simplu, educativ si distractiv cele mai importante atractii si simboluri ale fiecarui continent, dar, in acelasi timp, si oportunitatea de a face cunostinta cu primele notiuni de geografie. Datorita desenelor jucause si atractive, copiii vor putea vizualiza si memora specificul fiecarei regiuni, in timp ce isi imagineaza ca navigheaza pe mari insorite, se plimba prin zone incarcate de istorie sau se joaca alaturi de animalele preferate. 

Beneficii

Piesele de puzzle, confectionate din carton rezistent, de buna calitate, se pot asambla cu usurinta, iar desenele sunt atractive si viu colorate. 
Pe langa notiunile de geografie si cultura generala dobandite usor, sub forma de joc, puzzle-ul contribuie si la dezvoltarea altor abilitati – simt tactil si estetic, spirit de observatie.
Atat continutul, cat si modul in care este ambalat jocul (sub forma unei cutii cu design atractiv si format practic, usor de transportat), fac din el un cadou perfect pentru copiii de varsta scolara. 

Contine: un puzzle cu 168 de piese

Dimensiuni cutie: 320 mm x 280 mm x 70 mm


Scroll