Cine nu iubeste acest caine adorabil de plus de 20 cm Blanita lui este atat de moale incat ne dorim sa-l imbratisam si sa-l tinem strans Micul blanos latra ca un caine adevarat atunci cand este apasat pe broderia de pe gat Acest catel este incredibil de dragut si va fi tovarasul de joaca perfect pentru copilul tau distractiv jucaus si tandru in acelasi timpDimensiune 20 cmJucariile din plus sunt cele mai populare jucarii din toate timpurile Fiecare dintre

Jucarie de plus Catel sezand, cu sunet, 20 cm GT55797 3

Cod produs: 0000236335

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
  • Cine nu iubeste acest caine adorabil de plus de 20 cm? Blanita lui este atat de moale incat ne dorim sa-l imbratisam si sa-l tinem strans. Micul blanos latra ca un caine adevarat atunci cand este apasat pe broderia de pe gat. Acest catel este incredibil de dragut si va fi tovarasul de joaca perfect pentru copilul tau: distractiv, jucaus si tandru in acelasi timp.
  • Dimensiune: 20 cm
  • Jucariile din plus sunt cele mai populare jucarii din toate timpurile. Fiecare dintre noi avem in amintirea noastra o anumita jucarie pe care am iubit-o si fata de care avem sentimente nostalgice.

Colectie Gipsy
Scroll